Donald Trump atacă din nou presa pentru felul în care reflectă cazul privind Rusia

Donald Trump atacă din nou presa pentru felul în care reflectă cazul privind Rusia

Președintele american Donald Trump a atacat din nou duminică mijloacele de informare în masă, pe care le-a numit "false", pentru că-l "disprețuiesc" pe fiul său cel mare Donald Trump Jr. în felul în care reflectă scandalul privind implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA de anul trecut, transmite EFE.

"Hillary Clinton poate obține ilegal întrebările dezbaterii și poate șterge 33.000 de e-mailuri, însă fiul meu Don este disprețuit de presa falsă?", a scris Trump pe contul său de Twitter. "Cu toate sursele lor false și neidentificate, cu relatările lor părtinitoare și chiar frauduloase, presa falsă DEFORMEAZĂ DEMOCRAȚIA în țara noastră!", a continuat el.

Cotidianul New York Times a dezvăluit recent că Trump Jr. a acceptat să se întâlnească cu o avocată considerată a fi apropiată Kremlinului fiindcă i s-a promis că aceasta va furniza dezvăluiri compromițătoare despre Hillary Clinton, care candida la președinția Statelor Unite, împotriva lui Donald Trump. Din anturajul apropiat al actualului președinte au mai participat la întâlnirea de la Trump Tower din New York ginerele său, Jared Kushner, și consilierul de campanie Paul Manafort.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

2 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…

3 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

4 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

5 Video viral