Donald Trump declară că 'îi pare foarte rău' pentru Michael Flynn

Donald Trump declară că 'îi pare foarte rău' pentru Michael Flynn

Președintele american Donald Trump a explicat luni dimineața că 'îi pare foarte rău' pentru fostul său consilier pe probleme de securitate națională, Michael Flynn, inculpat vineri pentru că a mințit FBI în legătură cu convorbirile sale cu ambasadorul Rusiei în SUA, informează AFP.

'Îmi pare foarte rău pentru generalul Flynn, îmi pare foarte rău', a declarat președintele american de la Casa Albă, înainte de a se deplasa spre Utah, vestul țării.

'Hillary Clinton a mințit de mai multe ori FBI și nu i s-a întâmplat nimic. Flynn a mințit și viața sa a fost distrusă', a adăugat Trump.

Michael Flynn a pledat vinovat vineri pentru că a făcut declarații false în fața poliției federale în legătură cu conversațiile sale cu ambasadorul rus Serghei Kisliak.

El a confirmat că a acționat în mod punctual în baza instrucțiunilor din partea unui 'foarte înalt responsabil' al echipei de tranziție prezidențială, care, potrivit mai multor mass-media din SUA, nu este nimeni altul decât Jared Kushner, ginere și consilier apropiat al lui Donald Trump

'A trebuit să-l destitui pe Flynn, pentru că el a mințit în fața vicepreședintelui FBI. El a pledat vinovat pentru aceste minciuni. Este trist, pentru că acțiunile sale în timpul tranziției au fost legale. El nu a ascuns nimic!', a notat sâmbătă președintele american pe contul său de Twitter.

Duminică, tot pe această rețea socială, Donald Trump s-a declarat afectat de faptul că viața lui Michael Flynn 'este distrusă', denunțând o situație 'cu standarde duble'.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria