Donald Trump declară că nu i-a cerut niciodată fostului director al FBI să stopeze anchetarea lui Flynn

Donald Trump declară că nu i-a cerut niciodată fostului director al FBI să stopeze anchetarea lui Flynn

Președintele american Donald Trump a scris pe contul său de Twitter că nu i-a cerut niciodată fostului director al Biroului Federal de Investigații (FBI), James Comey, să stopeze anchetarea fostului său consilier pe probleme de securitate națională Michael Flynn, informează duminică Reuters și AFP.

Flynn este primul membru al administrației Trump care a pledat vinovat și a recunoscut că a mințit în cadrul anchetei conduse de procurorul special Robert Mueller privind presupusele intenții ale Rusiei de a influența alegerile prezidențiale din SUA de anul trecut. Trump l-a concediat pe Comey în mai.

"Nu i-am cerut niciodată lui Comey să nu-l mai ancheteze pe Flynn. Alte Știri False care acoperă încă o minciună a lui Comey!", a scris Trump pe contul său de Twitter.

Într-o audiere care a avut loc la începutul lunii iunie în fața Senatului SUA, fostul director al FBI, James Comey, a declarat că Donald Trump i-a cerut personal "să îngroape" ancheta care îl viza pe Michael Flynn.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați văzut chestiile ăstea cu „Piedonii”

2 Inspector ITM către un patron: „Boule, s-gi p-la” / „Bă, mu-e, să te f-t în gură, analfabetule, milionarule în Euro!”

3 Ungaria tace și face...

4 „Și beat și treaz, Piedone nu candidează nici la președinție, nici la Primăria Capitalei. Punct. Așa să-mi ajute Dumnezeu”

5 Generalul(r) Virgil Bălăceanu, avertisment care dă fiori...