Donald Trump dezvăluie neoficial numele viitorului ambasador american la Londra

Donald Trump dezvăluie neoficial numele viitorului ambasador american la Londra

În cadrul unui dineu la Washington, înainte de a prelua mandatul de președinte al Statelor Unite, Donald Trump a dezvăluit joi numele viitorului ambasador american în Regatul Unit, transmit agențiile de presă internaționale.

"Ambasadorul Woody Johnson, la curtea Sf. James. Felicitări, Woody", au fost cuvintele lui Trump, care a indicat astfel postul de la Londra, considerat cel mai important în cadrul diplomației SUA.

Este vorba de o numire politică, practică uzuală a președinților americani, care recompensează astfel donatori importanți pentru partidele sau campaniile lor. Johnson, în vârstă de 69 de ani, nu este un diplomat de carieră, ci moștenitorul imperiului farmaceutic Johnson&Johnson și proprietarul echipei de fotbal american New York Jets, menționează AFP.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale