Donald Trump este ''foarte sănătos''

Donald Trump este ''foarte sănătos''

Buletinul de sănătate al preşedintelui Donald Trump, 72 de ani, este excelent, potrivit medicului Casei Albe, relatează AFP.

Liderul administraţiei americane nu bea alcool şi nu fumează. Însă este un mare consumator de Coca Light şi un amator revendicat de fast food.

"Sunt încântat să anunţ că preşedintele Statelor Unite este foarte sănătos şi mă aştept să rămână aşa pe toată durata preşedinţiei sale şi după aceea", a afirmat vineri medicul Sean Conley, la finalul unei vizite medicale de aproape patru ore.

Într-un scurt comunicat, în care nu a oferit nicio informaţie despre masa corporală, ritmul cardiac sau presiunea arterială, doctorul Conley a adăugat că raportul său şi recomandările sunt în curs de finalizare.

El a precizat că, în cursul vizitei la spitalul militar Walter Reed, de la periferia Washingtonului, preşedintele primei puteri mondiale nu a fost supus niciunei proceduri care să necesite anestezie.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”