Donald Trump este ''pe deplin nevinovat'' (Casa Albă)

Donald Trump este ''pe deplin nevinovat'' (Casa Albă)

Casa Albă a salutat miercuri achitarea lui Donald Trump la finalul procesului său de destituire, apreciind că acesta este ''pe deplin nevinovat'' şi denunţând încă o dată o ''vânătoare de vrăjitoare'' orchestrată de adversarii săi democraţi, relatează AFP.

"Preşedintele este încântat să lase în urmă acest capitol de comportament ruşinos al democraţilor şi este hotărât să-şi continue activitatea în numele poporului american în 2020 şi după aceasta", a declarat într-un comunicat purtătoarea de cuvânt a executivului american, Stephanie Grisham.

Preşedintele SUA Donald Trump a fost achitat miercuri în Senat , la încheierea procesului său istoric de destituire, cu sprijinul tuturor aleşilor republicani, cu excepţia unuia, şi fără niciun vot democrat.

Un număr de 52 dintre cei 100 de senatori americani l-au declarat pe preşedintele american nevinovat de abuz de putere şi 53 de acuzaţia de obstrucţionare a bunei funcţionări a Congresului, acuzaţii adoptate la 18 decembrie de Camera Reprezentanţilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...