Donald Trump îşi va crea propria platformă pe reţelele sociale în două sau trei luni

Donald Trump îşi va crea propria platformă pe reţelele sociale în două sau trei luni

Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, va fi din nou prezent pe reţelele sociale în două sau trei luni, după ce îşi va crea propria platformă pe internet, informează luni EFE.

Anunţul a fost făcut duminică de Jason Miller, unul dintre principalii consilieri ai fostului preşedinte republican, în emisiunea #MediaBuzz a postului Fox News.

"Iar acest lucru cred că va fi unul dintre punctele de interes pe reţelele sociale, dat fiind că va redefini total jocul (politic) şi toţi vor aştepta nerăbdători să vadă ce anume va face preşedintele Trump", a explicat Miller, care a adăugat că momentan nu poate da mai multe detalii. El a dezvăluit totuşi că Trump a avut "reuniuni la nivel înalt" la reşedinţa sa din Mar-a-Lago, din statul Florida, cu mai multe echipe pentru a discuta despre noul său proiect.

Miller a dat asigurări că "multe companii" s-au interesat de proiectul lui Trump. "Această nouă platformă va fi mare" şi va atrage "zeci de milioane de oameni", a dat asigurări el.

Reţeaua socială Twitter, care a fost principalul instrument de comunicare al lui Trump, atât în campanie, cât şi la putere, a suprimat contul @realDonaldTrump după asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”