Donald Trump l-a criticat pe fostul şef al CIA John Brennan în legătură cu comentariile referitoare la trădare

Donald Trump l-a criticat pe fostul şef al CIA John Brennan în legătură cu comentariile referitoare la trădare

Preşedintele american Donald Trump l-a criticat pe fostul şef al CIA John Brennan în legătură cu comentariile referitoare la trădare, într-un interviu difuzat marţi de Fox News, relatează agenţia dpa.

''Cred că Brennan este un tip foarte rău şi, dacă avem în vedere aceasta, multe lucruri s-au întâmplat sub supravegherea lui'', a declarat Trump despre Brennan, care a fost director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) în perioada 2013-2017, în timpul preşedintelui democrat Barack Obama. ''Cred că este o persoană foarte rea'', a mai spus Trump.

Preşedintele american a răspuns astfel la comentariile pe care Brennan le-a făcut despre conferinţa de presă a lui Trump de luni de la Helsinki cu liderul rus Vladimir Putin în care l-a acuzat de ''trădare'' pe liderul de la Casa Albă.

Brennan a scris pe Twitter că declaraţiile lui Trump la conferinţa comună cu Putin ''ating şi depăşesc pragul de 'mari crime şi delicte''', citând cuvintele din Constituţia SUA care descriu motivele pentru o punere sub acuzare a unui preşedinte. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria