Donald Trump l-a criticat pe fostul şef al CIA John Brennan în legătură cu comentariile referitoare la trădare

Donald Trump l-a criticat pe fostul şef al CIA John Brennan în legătură cu comentariile referitoare la trădare

Preşedintele american Donald Trump l-a criticat pe fostul şef al CIA John Brennan în legătură cu comentariile referitoare la trădare, într-un interviu difuzat marţi de Fox News, relatează agenţia dpa.

''Cred că Brennan este un tip foarte rău şi, dacă avem în vedere aceasta, multe lucruri s-au întâmplat sub supravegherea lui'', a declarat Trump despre Brennan, care a fost director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) în perioada 2013-2017, în timpul preşedintelui democrat Barack Obama. ''Cred că este o persoană foarte rea'', a mai spus Trump.

Preşedintele american a răspuns astfel la comentariile pe care Brennan le-a făcut despre conferinţa de presă a lui Trump de luni de la Helsinki cu liderul rus Vladimir Putin în care l-a acuzat de ''trădare'' pe liderul de la Casa Albă.

Brennan a scris pe Twitter că declaraţiile lui Trump la conferinţa comună cu Putin ''ating şi depăşesc pragul de 'mari crime şi delicte''', citând cuvintele din Constituţia SUA care descriu motivele pentru o punere sub acuzare a unui preşedinte. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România