Donald Trump profită de ceremonia anuală de graţiere a doi curcani pentru a-şi ironiza adversarii favoriţi

Donald Trump profită de ceremonia anuală de graţiere a doi curcani pentru a-şi ironiza adversarii favoriţi

Liderul de la Casa Albă, Donald Trump, a profitat marţi de tradiţionala graţiere prezidenţială a doi curcani, ceremonie organizată înaintea Zilei Recunoştinţei, pentru a-şi ironiza adversarii favoriţi, abordând o mare varietate de subiecte, informează AFP.

"Butter, îţi doresc mult noroc şi îţi acord, prin prezenta, graţiere deplină!"

În faţa invitaţilor şi a unor numeroşi jurnalişti adunaţi în grădina Casei Albe, Donald Trump a graţiat doi curcani - 'Bread (Pânie) şi Butter (Unt), continuând astfel un obicei din preajma sărbătorii dedicate Recunoştinţei, care aduce împreună familiile americane.

Cei doi curcani îşi vor încheia paşnic zilele în campusul Virginia Tech, la 400 km sud de Washington.

Recurgând cu această ocazie la glumele de rigoare, preşedintele republican nu a ezitat să ironizează procedura de destituire la adresa sa şi pe alesul democrat care coordonează ancheta.

"Din fericire, Bread şi Butter au fost crescuţi pentru a rămâne calmi în orice situaţie, ceea ce va fi foarte important, întrucât au primit deja ordin să compară în subsolul lui Adam Schiff"'.

De asemenea, miliardarul new-yorkez a glumit pe seama sensului dublu pe care cuvântul curcan îl are în limba engleză (Turkey), ironizând acuzaţiile democraţilor conform cărora ar trata cu prea multă îngăduinţă guvernul Turciei.

Donald Trump a lăsat pentru încheiere o glumă dedicată presei, pe care o acuza în mod regulat că alimentează ceea ce el consideră a fi o"vânătoare de vrăjitoare" la adresa sa, dând asigurări că jurnaliştii vor aprecia această zi de vreme ce "curcile sunt foarte aproape de vulturi". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…