Donald Trump și-a asigurat numărul de delegați necesari pentru a obține nominalizarea Partidului Republican (agenție)

Donald Trump și-a asigurat numărul de delegați necesari pentru a obține nominalizarea Partidului Republican (agenție)

Miliardarul Donald Trump a obținut numărul necesar de delegați pentru a-și asigura nominalizarea Partidului Republican la alegerile prezidențiale din noiembrie, a relatat joi Associated Press, potrivit propriei numărători a delegaților, informează Reuters.

Donald Trump avea nevoie de votul a 1.237 de delegați pentru a obține nominalizarea automată. Miliardarul american câștigase marți alegerile primare republicane în statul Washington, apropiindu-se de majoritatea necesară de delegați pentru a deveni candidatul oficial al Partidului Republican la scrutinul prezidențial din noiembrie.

De altfel, AFP comenta marți că de trei săptămâni Donald Trump nu mai are concurență și învestitura sa era ca și câștigată, dar primarele vor continua până în data de 7 iunie, fără miză mare, în puținele state care nu au votat încă.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Cineva și-a uitat chiloții”

4 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

5 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…