Dorneanu, declarat „Personalitatea anului 2019 în România” de site-ul de propagandă al Rusiei, Sputnik

Dorneanu, declarat „Personalitatea anului 2019 în România” de site-ul de propagandă al Rusiei, Sputnik

Dorneanu, declarat „Personalitatea anului 2019 în România” de site-ul de propagandă al Rusiei, Sputnik.

 ”Omul de drept, fost om politic de prim rang, Valer Dorneanu, președintele CCR, este Personalitatea anului 2019 în România”,  scrie site-ul Sputnik  de limba română.

Potrivit site-ului de propagandă rusesc, ”fiind un an marcat de un joc ”nesportiv”, cu lovituri dincolo de ”regulament”, cu abuzuri și forțări nemaivăzute până acum, este de remarcat o instituție care a suportat greul acestui an, fiind adevăratul factor de echilibru în 2019: Curtea Constituțională a României. Practic, prin numărul uriaș de solicitări și intervenții la CCR, politicienii au transformat Curtea Constituțională în arbitrul – sau chiar decidentul principal în 2019. În plus, atât Constituția, cât și CCR s-au aflat sub adevărate asedii, în mai multe situații.”

„Viorica Dăncilă, premianta de anul trecut a Sputnik, a condus cu loialitate treburile guvernului, dar a pierdut pe plan politic”, scrie Sputnik.

 Galerie foto și documente


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”