Dorneanu explică decizia CCR: Nu putem avea o dictatură adevărată până nu scăpăm de Kovesi!

Dorneanu explică decizia CCR: Nu putem avea o dictatură adevărată până nu scăpăm de Kovesi!

Președintele CCR, Valer Dorneanu, explică decizia Curții cu privire la demiterea sefei DNA si spune ca ideea i-a venit  pe cand se afla in Rusia la Forumul Dictaturilor Emergene, relatează  Ponturifierbinti.com .

„Până vine motivarea deciziei, haideți să vă spun eu cum stă treaba, ca să nu mă mai acuzați de ipocrizie!

Cred că orice prost înțelege unde dorim să ajungem, nu are rost să ne mai prefacem pentru că oricum nu are nimeni ce să ne facă.

Deci ca să fie clar pentru toată lumea, nu putem avea o dictatură adevărată până nu scăpăm de Kovesi. Nu poți instaura cu adevărat o dictatură dacă nu controlezi mai întâi justiția.

La fel au procedat și Hitler și Stalin. Haideți să nu ne credem mai deștepți decât alții și să nu încercăm să reinventăm roata!

La summitul din Rusia m-am consultat cu omologii mei din Azerbaidjan, Transnistria și Abhazia, am văzut cum funcționează la ei sistemul și vă spun sincer că dacă ne mișcăm cu talent, în mai puțin de 2 ani putem ajunge la nivelul lor.

Nu are rost să alegem modelul elvețian, german sau francez. Pe astea nu le vom atinge în veci. În schimb suntem foarte aproape de orice dictatură care se respectă din spațiul ex-sovietic.”

A explicat pentru presa tovarășul Dorneanu.

NOTĂ: Suntem obligați să vă precizăm că acesta este un PAMFLET, deși suntem siguri, vă va veni greu să credeți...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu