Doru Vișan - secretar de stat la Ministerul Energiei, printr-o decizie a premierului Grindeanu

Doru Vișan - secretar de stat la Ministerul Energiei, printr-o decizie a premierului Grindeanu

Doru Vișan a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Totodată, Sorin Grindeanu l-a eliberat pe Aristotel Marius Jude din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei.

De asemenea, Niculina Tâlvăr a fost eliberată din funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, iar Dumitru Daniel Botănoiu și Dănuț Alexandru Potor au fost numiți secretari de stat la MADR, conform altor decizii ale prim-ministrului.

Pe de altă parte, Sorin Grindeanu a decis numirea lui Emil Florin Albotă în funcția de inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului de Stat în Construcții și a decis revocarea lui Nelu Stelea din funcția de inspector general, cu rang de secretar de stat, al ISC.

Grindeanu a semnat și decizia de eliberare a lui Adrian Baboi-Stroe, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.

Deciziile au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…