Dosar penal și amenzi de peste 50 de mii de lei după o petrecere cu 19 invitați în Capitală. SURSE: Era onomastica fiului lui Joshua Castellano, patronul Bamboo

Dosar penal și amenzi de peste 50 de mii de lei după o petrecere cu 19 invitați în Capitală. SURSE: Era onomastica fiului lui Joshua Castellano, patronul Bamboo

Polițiștii din Capitală au anunțat, marți dimineață, deschiderea unui dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după o petrecere organizată într-un local din sectorul 2 al Capitalei, la care au participat 19 persoane. De asemenea,  cei prezenți la eveniment au fost amendați, în total, cu peste 50 de mii de lei, scrie G4Media.

Foto: Joshua Castellano/ Sursa: Facebook

Surse din Poliție au precizat pentru G4Media.ro că era petrecerea pentru ziua onomastică a fiului lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, evenimentul având loc chiar în localul acestora.

Imagini video furnizate de Poliția Capitalei:

Comunicatul Poliției Capitalei 

„La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 00:00, politisti ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Politie, au depistat în urma unei sesizări prin 112 la o adresă din Bucuresti, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică la care participau aproximativ 19 de persoane.

Față de participantii la eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei, iar pe numele organizatorului evenimentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Zadarnicirea combaterii bolilor” .”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…

4 O decizie corectă! Drulă, ministrul Transporturilor, nu mai vrea drumuri modernizate care să treacă prin sate,…

5 Mușchii președintelui fac furori pe internet! / Câh, Mândruță nu s-a putut abține să nu-i dea o limbă...