Dosarul în cazul bărbatului înjunghiat pe stradă la Huşi, preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui

Dosarul în cazul bărbatului înjunghiat pe stradă la Huşi, preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui

Tânărul care a înjunghiat un bărbat de 43 de ani, pe o stradă din municipiul Huşi, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

"Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii şi anume, tentativă la infracţiunea de omor, dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţia Municipiului Huşi a fost sesizată, vineri seara, prin apel la numărul de urgenţă 112, de către o femeie în vârstă de 50 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, soţul său, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiat în zona gâtului de către autori necunoscuţi.

Poliţiştii vasluieni au identificat ulterior un tânăr de 19 ani, suspect în acest caz. Potrivit cercetărilor, victima a stat într-un bar cu câteva persoane, împreună cu care ar fi consumat băuturi alcoolice, iar în momentul în care a vrut să plece spre domiciliu a fost înjunghiată în zona gâtului.

Persoana vătămată, aflată în şoc hemoragic, a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Huşi şi ulterior transferată la o unitate medicală din municipiul Iaşi, unde se află în stare stabilă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”