Două avioane ale Air France s-au lovit la sol pe aeroportul Charles de Gaulle, nu există răniți

Două avioane ale Air France s-au lovit la sol pe aeroportul Charles de Gaulle, nu există răniți

Două avioane s-au lovit la sol miercuri dimineață pe aeroportul Roissy-Charles de Gaulle din Paris, când un avion Boeing 777 al Air France a lovit stabilizatorul vertical al unui aparat al aceleiași companii care se pregătea să decoleze, însă nicio persoană nu a fost rănită, transmite AFP, citând surse concordante.

Sursa foto: Jean Cesar Caron / Twitter

"Către ora 07.30 (05.30 GMT), un avion gol, tractat, a lovit stabilizatorul vertical al unui al doilea aparat care se îndrepta spre zona de decolare și l-a avariat", a declarat o sursă aeroportuară.

Nicio persoană nu a fost rănită, iar traficul pe aeroport nu a fost perturbat, a precizat sursa citată.

Stabilizatorul vertical al avionului A320 care asigura un zbor "spre Tunis a fost lovit pe aeroportul Paris-Charles de Gaulle de capătul aripii unui Boeing 777", a confirmat Air France.

Cei 58 de pasageri au fost transferați la zborul următor. Compania aviatică și autoritățile aeroportuare au deschis o anchetă.

Fotografiile postate pe Twitter de un martor arată avionul Airbus, tractat după accident, cu direcția retezată la jumătate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria