Două elicoptere Black Hawk ale armatei americane s-au prăbuşit în timpul instrucţiei în statul Kentucky

Două elicoptere Black Hawk ale armatei americane s-au prăbuşit în timpul instrucţiei în statul Kentucky

Două elicoptere Black Hawk ale armatei SUA s-au prăbuşit miercuri noaptea în timpul unei misiuni de instruire în statul Kentucky, transmite Reuters. Nu s-a aflat nimic imediat despre situaţia echipajelor.

FOTO: EPA-EFE

Nondice Thurman, purtătoare de cuvânt a armatei, nu a precizat în primul comunicat numărul celor aflaţi la bordul aeronavelor. Guvernatorul statului Kentucky, Andy Beshear, a scris însă pe Twitter că se aşteaptă ca unii dintre ei să fi murit, relatează Agerpres.

Intervenţiile diviziei de gestionare a urgenţelor din Kentucky şi ale poliţiei statului în urma incidentului sunt în curs, a mai anunţat guvernatorul.

Cele două elicoptere s-au prăbuşit din motive deocamdată necunoscute în comitatul Trigg, în jurul orei locale 22.00 (joi 02.00 GMT), a precizat Thurman.

„Comandamentul se concentrează în prezent asupra asistenţei pentru militari şi familiile lor", a declarat ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale