Două produse biocide pentru igienă umană de la Gerocossen sunt în avizare

Două produse biocide pentru igienă umană de la Gerocossen sunt în avizare

Gerocossen are în avizare două produse biocide pentru igiena umană, potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES de companie.

"În acest moment sunt în curs de avizare două produse biocide pentru igiena umană, urmând să fie avizate în continuare şi alte produse biocide necesare şi în alte domenii de activitate", se precizează în comunicatul Gerocossen.

Compania a decis să adapteze o parte a procesului de producţie, pentru a putea fabrica produse de igienizare, dezinfectante şi produse biocide, devenite o necesitate pentru populaţie, menţionează Gerocossen.

Conducerea firmei susţine că deţine tehnologia necesară pentru creşterea fabricaţiei de produse biocide.

"Este un moment crucial, în care vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a susţine comunitatea şi autorităţile. Avem, din fericire, tehnologia, logistica şi specialiştii care ne permit să asigurăm dezvoltarea fabricaţiei de produse biocide", a declarat directorul general al Gerocossen, Stanca Cismaru.

Societatea comercializează, în prezent, un gel de igienizare a mâinilor, cu alcool. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia