Două zodii au parte de SURPRIZA VIEŢII! Citeşte horoscopul pentru SĂPTĂMÂNA VIITOARE!

Două zodii au parte de SURPRIZA VIEŢII! Citeşte horoscopul pentru SĂPTĂMÂNA VIITOARE!

Citeşte horoscopul săptămânal 7 - 13 martie şi află ce ţi-au pregătit astrele pentru perioada următoare.

Horoscop săptămânal 7 - 13 martie BERBEC

Trebuie să te axezi pe tine săptămâna asta. Ia-ţi o zi liberă şi meditează. Vei observa noi oportunităţi ce îţi apar în cale şi vei fi pregătit să le faci faţă cu brio. La muncă te vei confrunta cu situaţii neprevăzute, dar o zi liberă în care ai timp să îţi pui gândurile în ordine şi să te pregăteşti pentru provocări te poate ajuta mai mult decât crezi. Deşi nu eşti o fire romantică, săptămâna asta te vei surprinde cu gesturi de tandreţe faţă de partener, pe care în mod normal nu le faci. Toată atenţia pe care o vei acorda partenerului vă va ajuta să vă consolidaţi relaţia.

Horoscop săptămânal 7 - 13 martie TAUR

La mijlocul săptămânii vei fi irascibil şi aproape orice te scoate din sărite. Mare atenţie pe cine îţi verşi nervii, pentru că nu ai niciun motiv întemeiat să fii atât de nervos. La serviciu, se ivesc oportunităţi de noi proiecte şi este indicat să te axezi pe acestea. Fie ca este vorba de planuri pe termen lung, sau nu, concentrează-ţi atenţia pe acestea, mai târziu vor veni şi rezultatele pozitive. În weekend, vei socializa şi îţi vei face noi cunoştinţe. S-ar putea să intri într-un anturaj nou sau vei primi în cercul tău de prieteni noi persoane. Indiferent, vei lega prietenii durabile.

Horoscop săptămânal 7 - 13 martie GEMENI

La sfârşitul săptămânii te vor preocupa anumite aspecte legate de viaţa ta, dar nu trebui să te gândeşti prea mult asupra lor, sunt griji trecătoare. La locul de muncă, se iveşte o promovare pe care ai pus ochii mai de mult, iar dacă îţi joci cărţile cum trebuie, va fi cu siguranţă a ta. Astrele favorizează demersurile profesionale în această săptămână pentru nativul în Gemeni. Pe plan social, vei avea de caştigat în cursul săptămânii, pentru că vei cunoaşte oameni noi care te vor ajuta într-un fel sau altul. Totuşi, ai grijă cui oferi încredere.

Horoscop săptămânal 7 - 13 martie RAC

Săptămâna aceasta este una plină de revelaţii pentru tine. Îţi vei schimba viziunea asupra lumii şi îţi vei schimba comportamentul faţă de anumite persoane. La locul de muncă ţi se oferă şansa să participi la un curs sau nişte lecţii ce te vor instrui pentru o anumită poziţie. Chiar dacă nu este neapărat în domeniul tău de interes, vei avea doar de căştigat. În plus, se ivesc anumite şanse de câştiguri financiare, aşa că trebuie să profiţi. Astrele favorizează împăcarea şi reluarea legăturii cu cei dragi, cu care nu ai mai comunicat de mult. Dacă eşti certat cu cineva, este momentul oportun să vă împăcaţi.

Horoscop săptămânal 7 - 13 martie LEU

Nu ai nicio problemă de sănătate, însă, nu te simţi bine în pielea ta. Uită de tot ce te-a rănit în trecut şi, mai ales, împacă-te cu tine însuţi pentru a putea merge mai departe. Şi la muncă ai parte de câteva neînţelegeri ori cu partenerul de afaceri, ori cu colegii de muncă. Performanţa profesională nu ţine neapărat de relaţiile cu cei din jur, dar acestea îţi afectează capacitatea de gândi limpede, aşa că e indicat să lămureşti situaţia. Viaţa amoroasă are nevoie de o resuscitare, iar astrele o favorizează în weekend. Depinde de tine ce măsuri trebuie să iei, pentru că tu îţi cunoşti cel mai bine partenerul.

Horoscop săptămânal 7 - 13 martie FECIOARĂ

Cu sănătatea stai bine, nu ai niciun motiv de îngrijorare. De altfel, nici la locul de muncă nu întămpini probleme, dar îţi vei ajuta colegii care trec printr-o pasă proastă şi nu pot face faţă activităţilor de zi cu zi. În acest fel, îţi vei consolida relaţiile cu aceştia. Se anunţă schimbări majore pe plan sentimental. Nativii singuri îşi vor găsi perechea, iar cei care sunt deja într-o relaţie vor face următorul pas natural pentru a avansa lucrurile. Relaţia cu membrii familiei cam scârţâie, aşa că e indicat măcar să le dai un telefon părinţilor tăi, dacă nu ai timp sau chef să îi vizitezi.

Horoscop săptămânal 7 - 13 martie BALANŢĂ

Începutul săptămânii anunţă schimbări în programul tău alimentar, ceea ce este foarte bine. Ai nevoie de un nou început. La birou, vei avea o săptămână solicitantă, iar sarcinile te vor lua deseori prin surprindere. Bazează-te pe intuiţie şi nu vei da greş! S-ar putea ca după ce îndeplineşti tot şirul de sarcini de la muncă să fii văzut într-o lumină mai bună de către superiori. Viaţa amoroasă nu îţi dă bătăi de cap, dar membrii familiei da. Te deranjează că sunt prea băgăcioşi, dar asta doar pentru că le pasă. Discută liber şi sincer cu ei, pentru a evita o ceartă tăioasă.

Horoscop săptămânal 7 - 13 martie SCORPION

Săptămâna asta trebuie să mergi la doctor, neapărat. nu te mai lăsa sfătuit de prieteni şi nici nu te trata de capul tău. Opinia avizată este cea mai bună, aşa că nu mai amâna vizita la medic. La mijlocul săptămâni se precipitează lucrurile la birou, pentru că te vei lua la harţă cu nişte colegi. Totul este din cauza aparaturii de la muncă, aşa că nu te impacienta şi nu îţi vărsa nervii pe nimeni. Viaţa de cuplu este liniştită, aşa că nu ai motive de îngrijorare la acest capitol. Dacă reapar discuţii din trecut, treci peste ele şi încearcă să ierţi.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul Nostradamus” din Brazilia, profeție care dă fiori

2 Ce știe Fukuyama? / „Un colaps mult mai mare al Rusiei se va dezvălui în zilele următoare”

3 Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

4 VIDEO Europa se pregătește de război? Un tren plin cu tancuri se poloneze se îndreaptă spre graniță

5 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene