Dovada că în CONTACTUL cu EXTRATEREȘTRII de la Antena3 nu trebuie să GÂNDEȘTI

Radu Tudor a afirmat, într-un schimb de replici cu un telespectator NE-trepanat, pe Facebook, că Rusia ar vrea să închidă postul de televiziune Antena 3 deoarece ar fi singurul post tv pro-american din România!!!!

Așa a explicat sluga familiei Voiculescu conflictul cu ANAF. Iar când omul l-a făcut vierme pe Voiculescu, R.T. l-a făcut BOU.

Radu Tudor, dezamăgit de „prostia ambasadei americane”

„Sunt profund dezamagit de mesajul pe care il trimite ambasada SUA. Eu credeam ca diplomatii americani la Bucuresti sunt civilizati. Vorbesc si ei despre aceeasi intoxicare pe care o mesteca toata propaganda basista. Ambasada americana poate a citit numai propaganda basista. Nu exista o hotarare judecatoreasca in privinta Antena 3, dar poate o sa apara pe site-ul ambasadei SUA.

Termenul cu bunuri furate este nepotrivit, incalca cutumele diplomatice. Aceste cladiri nu au nicio legatura cu privatizarea ICA. Vom urmari site-ul ambasadei SUA poate o sa apara hotararea judecatoreasca.

Nu stiu ce intelege ambasada SUA din realitatile romanesti. Aceste cladiri nu sunt furate de la poporul roman, ci au fost cumparate de buna credinta.

Eu personal am cunoscut diplomati americani care inainte de a transmite un mesaj se consultau si cu partea vatamata. Acum acest obicei este suspendat.

Gafe de genul celor ale ambasadei SUA nu fac decat sa stimuleze sentimentul anti-american in Romania. Este ultimul lucru de care avem nevoie acum, abia asteapta rusii sa ne calce acum.

Prostia ambasadei americane stimuleaza sentimentele anti-americane”, a declarat Radu Tudor.

Măi, oameni buni, dacă aflăm mâine, în exclusivitate, de la Gâdea via Sinteza Silei, că, de fapt, Scutul de la Deveselu a fost amplasat de SUA pentru a apăra Antena3 de cotropirea Rusiei? Extratereștrii par deja printre noi...

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Oficial / El este imbecilul care a declanșat scandalul cu imaginea din biroul premierului Orban

2 Informație / Teodorovici a TURNAT două ore la DNA! Baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleo…

3 VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

4 VIDEO Chelnerul numit manager de spital: „Școala vieţii a mea face mai mult decât două facultăţi”

5 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

recomandări

Te ia DNA: Ioan Chelaru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic