Dovada că în CONTACTUL cu EXTRATEREȘTRII de la Antena3 nu trebuie să GÂNDEȘTI

Radu Tudor a afirmat, într-un schimb de replici cu un telespectator NE-trepanat, pe Facebook, că Rusia ar vrea să închidă postul de televiziune Antena 3 deoarece ar fi singurul post tv pro-american din România!!!!

Așa a explicat sluga familiei Voiculescu conflictul cu ANAF. Iar când omul l-a făcut vierme pe Voiculescu, R.T. l-a făcut BOU.

Radu Tudor, dezamăgit de „prostia ambasadei americane”

„Sunt profund dezamagit de mesajul pe care il trimite ambasada SUA. Eu credeam ca diplomatii americani la Bucuresti sunt civilizati. Vorbesc si ei despre aceeasi intoxicare pe care o mesteca toata propaganda basista. Ambasada americana poate a citit numai propaganda basista. Nu exista o hotarare judecatoreasca in privinta Antena 3, dar poate o sa apara pe site-ul ambasadei SUA.

Termenul cu bunuri furate este nepotrivit, incalca cutumele diplomatice. Aceste cladiri nu au nicio legatura cu privatizarea ICA. Vom urmari site-ul ambasadei SUA poate o sa apara hotararea judecatoreasca.

Nu stiu ce intelege ambasada SUA din realitatile romanesti. Aceste cladiri nu sunt furate de la poporul roman, ci au fost cumparate de buna credinta.

Eu personal am cunoscut diplomati americani care inainte de a transmite un mesaj se consultau si cu partea vatamata. Acum acest obicei este suspendat.

Gafe de genul celor ale ambasadei SUA nu fac decat sa stimuleze sentimentul anti-american in Romania. Este ultimul lucru de care avem nevoie acum, abia asteapta rusii sa ne calce acum.

Prostia ambasadei americane stimuleaza sentimentele anti-americane”, a declarat Radu Tudor.

Măi, oameni buni, dacă aflăm mâine, în exclusivitate, de la Gâdea via Sinteza Silei, că, de fapt, Scutul de la Deveselu a fost amplasat de SUA pentru a apăra Antena3 de cotropirea Rusiei? Extratereștrii par deja printre noi...

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă la DNA? Ițele scandalului Tarom duc la vârful guvernului și PSD! „Cuc s-a dus la ordin acasă la direct…

2 Info / Gâdea, notificat de noua șefă a Parchetului European să achite daunele morale de 300.000 de lei

3 Nou scandal în PSD! Păcăliții vor să dea în judecată partidul! Dăncilă a aprobat ca doar Plumb să primească ba…

4 Dăncilă, la DNA! Documentul care aruncă în aer PSD! Dragnea o reclamă pe Dăncilă că a fraudat banii UE și nu i…

5 S-o salte procurorii, că n-are imunitate! Dăncilă, denunțată de Dragnea pentru fraudă cu bani europeni! Acest …

recomandări

Te ia DNA: Victor Ponta

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor