Dovada EȘECULUI! Ilan Laufer demisionează acuzând-o pe Proastă pentru că nu l-a invitat să facă parte din delegația care a însoțit-o în SUA. „Preferă consilierii externi”

Dovada EȘECULUI! Ilan Laufer demisionează acuzând-o pe Proastă pentru că nu l-a invitat să facă parte din delegația care a însoțit-o în SUA. „Preferă consilierii externi”

Ilan Laufer, consilierul onorific al Vioricăi Dăncilă și președintele PSD SUA, a anunțat miercuri seară că demisionează din funcții pentru că nu a fost invitat să facă parte din delegația care a însoțit premierul peste ocean. Laufer susține că ar fi trebui să fie invitat pentru că se află în State de mai bine de un an, unde coordonează un program dedicat consolidării relațiilor economice bilaterale, dar și pentru că este președintele filialei PSD din SUA.

Laufer a fost deranjat că premierul a fost însoțit de consilieri externi și a anunțat-o pe Dăncilă că demisionează din ambele funcții:

”Am aflat recent ca doamna premier Viorica Dancila urmeaza sa efectueze o vizita in Statele Unite ale Americii si am fost foarte bucuros ca vom avea ocazia sa discutam toate aceste apecte importante pentru romanii de aici, la care se adauga doua prioritati foarte importante pentru tara noastra. O agenda clara pentru inceperea negocierilor aderarii Romaniei la OCDE si includerea Romaniei in Visa Waiver Program.

Nu am fost invitat sa o insotesc pe doamna premier nici in calitate de consilier onorific care cunoaste bine relatia Romania-SUA, si nici sa o intalnesc in calitate de presedinte PSD SUA. Inteleg ca doamna premier prefera consilieri externi si prin urmare ma aflu in situatia in care nu imi pot exercita eficient niciuna dintre aceste functii ,in care am fost investit cu increderea colegilor mei de partid. Astazi am informat-o pe doamna premier Viorica Dancila asupra deciziei mele de a demisiona”, a transmis Ilan Laufer pe Facebook, miercuri seară.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...