Dovezi NIMICITOARE! Dragnea și PSD nu mai au legitimitatea de a conduce România! Alegeri ANTICIPATE!

Dovezi NIMICITOARE! Dragnea și PSD nu mai au legitimitatea de a conduce România! Alegeri ANTICIPATE!

Dragnea și PSD nu mai au legitimitatea de a conduce România! Alegeri ANTICIPATE! Plecarea din PSD a încă unui fost premier al partidului arată că acum acolo mai este doar o cloacă infracțională. Cine n-are bube este dat afară sau demisionează! Aberațiile de sondaje fluturate de vuvuzeaua de Pieleanu pe la televiziunile infractorilor sunt minciuni sfruntate, insultătoare. PSD și-a pierdut susținerea populară. Și asta s-a văzut încă de la Referendumul pentru familie. De atunci trebuia pus piciorul în prag și cerută în stradă o rundă de alegeri pentru reconfirmarea majorității. 

PSD n-ar mai obține acum mai mult de 27 la sută dintre voturile românilor! Știți câte fiefuri a pierdut din decembrie 2016 și până acum?

A pierdut Iașiul, unul dintre primele 3 orașe ca mărime ale țării. Azi a pierdut Brăila, un alt mare oraș al României. Ilfovul. Pe primarul CapitaleiCaraș-Severin. Buzăul. Ialomița. Dâmbovița și Oltul, județele de frunte la ultimele alegeri! Timișul, Caraș-Severin. Parțial ClujulAlbaMehedințiulSatu MareBrașov și Suceava, cel mai mare județ al României ca populație.

De unde să mai ia PSD voturi? Din morminte, din cavouri?



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante