Dovezi NIMICITOARE! Dragnea și PSD nu mai au legitimitatea de a conduce România! Alegeri ANTICIPATE!

Dovezi NIMICITOARE! Dragnea și PSD nu mai au legitimitatea de a conduce România! Alegeri ANTICIPATE!

Dragnea și PSD nu mai au legitimitatea de a conduce România! Alegeri ANTICIPATE! Plecarea din PSD a încă unui fost premier al partidului arată că acum acolo mai este doar o cloacă infracțională. Cine n-are bube este dat afară sau demisionează! Aberațiile de sondaje fluturate de vuvuzeaua de Pieleanu pe la televiziunile infractorilor sunt minciuni sfruntate, insultătoare. PSD și-a pierdut susținerea populară. Și asta s-a văzut încă de la Referendumul pentru familie. De atunci trebuia pus piciorul în prag și cerută în stradă o rundă de alegeri pentru reconfirmarea majorității. 

PSD n-ar mai obține acum mai mult de 27 la sută dintre voturile românilor! Știți câte fiefuri a pierdut din decembrie 2016 și până acum?

A pierdut Iașiul, unul dintre primele 3 orașe ca mărime ale țării. Azi a pierdut Brăila, un alt mare oraș al României. Ilfovul. Pe primarul CapitaleiCaraș-Severin. Buzăul. Ialomița. Dâmbovița și Oltul, județele de frunte la ultimele alegeri! Timișul, Caraș-Severin. Parțial ClujulAlbaMehedințiulSatu MareBrașov și Suceava, cel mai mare județ al României ca populație.

De unde să mai ia PSD voturi? Din morminte, din cavouri?


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

3 Câh...

4 Atenție, balenă în libertate pe plajă, la Mamaia!

5 Așa arată relaxarea la Mamaia