Dr. Anthony Fauci, expertul şef în boli infecţioase din SUA, a suferit o operaţie la corzile vocale

Dr. Anthony Fauci, expertul şef în boli infecţioase din SUA, a suferit o operaţie la corzile vocale

Dr. Anthony Fauci, principalul expert în boli infecţioase al guvernului SUA, a suferit joi o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unui polip de pe corzile vocale, a afirmat dr. Sanjay Gupta, corespondentul CNN pe chestiuni medicale, relatează dpa.

Gupta a scris joi dimineaţă pe Twitter că Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase din SUA, a fost operat sub anestezie generală, însă se simte bine.

"Medicii l-au sfătuit să facă o pauză vocală o vreme pentru a le permite corzilor vocale să se recupereze", a mai spus Gupta despre dr Fauci, în vârstă de 79 de ani.

Anthony Fauci, cel mai important expert în boli infecţioase din SUA, este unul dintre principalii membri ai celulei de criză a Casei Albe pentru pandemia de COVID-19. El a fost văzut tot mai rar la conferinţele de presă ale preşedintelui Donald Trump despre pandemie, în condiţiile în care între cei doi par a fi intervenit neînţelegeri, notează dpa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”