„Dragă Simona Halep, angajarea lui Patrick a fost cea mai proastă decizie din viața ta”/Scandalul de dopaj de la US Open ia amploare ?

„Dragă Simona Halep, angajarea lui Patrick a fost cea mai proastă decizie din viața ta”/Scandalul de dopaj de la US Open ia amploare ?

Fanii tenisului au comentat despre scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Oamenii au intrat pe rețelele de socializare și și-au dat cu părerea despre tenismena din România.

Internauții au criticat și comunicatul dat de antrenorul francez Patrick Mouratoglou în legătură cu acest caz.

"De la testul pozitiv al Simonei, am ales să păstrez o oarecare tăcere. Prioritatea mea a fost să-mi pun energia în sprijinirea ei pentru stabilirea adevărului. Cunoscând-o atât de bine pe Simona, vă pot asigura că este un model în ceea privește integritatea.

Este complet împotriva oricărei forme de dopaj și știu că nu i-a trecut niciodată prin minte să folosească o substanță interzisă. Am încredere în ea sută la sută. Împreună vom lupta pentru a arăta adevărul", a postat Mouratoglou.

După ce a citit rândurile scrise de antrenorul francez, un fan al tenisului a reacționat pe Twitter.

"Dragă Simona Halep, angajarea lui Patrick a fost cea mai proastă decizie din viața ta. Rămâi puternică", a fost comentariului unui suporter al sportului alb, conform gsp.

Simona Halep a anunțat la finalul săptămânii trecute că a fost testată pozitiv la o substanță interzisă, numită Roxadustat.

“Voi lupta până la capăt pentru a dovedi că nu am luat niciodată cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă”, a spus sportiva din Constanța.

Tenismena riscă între doi și patru ani de suspendare după ce a fost prinsă dopată, scrie ziare.com .


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...