Dragnea a detonat bomba în PSD: Nu-l vrea pe Tăriceanu candidat-VIDEO

Dragnea a detonat bomba în PSD: Nu-l vrea pe Tăriceanu candidat-VIDEO

Şedinţă plină de evenimente luni seara la PSD. Pe lângă abandonarea temei suspendării, care, fie vorba între noi, va produce mari tensiuni între Victor Ponta şi Antena3, Liviu Dragnea i-a cerut lui Ponta să dea în lucru şi posibilitatea retragerii candidaturii lui Tăriceanu.

După ce în cursul după-amiezii de luni Dragnea a dat semnale ferme că se opune suspendării lui Băsescu iar seara l-a susţinut pe Ponta pe acest subiect, tot el a venit şi cu propunerea-şoc ca Tăriceanu să fie retras din cursa pentru Cotroceni. Argumentele sale au fost multe şi pertinente. ,,Văd că unii dintre voi se uită cam şmechereşte. Cam sugeraţi, aşa, subtil, că m-am cam înmuiat. Nu e cazul. Însă ce facem dacă se întâmplă ca la europarlamentare şi ne trezim cu 37 la sută după primul tur? Nu vor sări atunci toate hienele pe noi şi pierdem total controlul? Cine mai are atunci timp să sune tot activul, să dea explicaţii ştiinţifice, mama? Îşi asumă cineva de aici un asemenea risc?'', le-a spus  Dragnea. 

Cu toate acestea nu s-a luat nici o decizie. Ponta şi-a notat cuminte în carneţel şi nu a scos un cuvânt. 


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 VIDEO Ultimul mesaj al lui Viorel Cataramă?

4 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

5 Soţia a fost violată în grup, iar soţul a fost bătut crunt / Coşmarul unui cuplu spaniol care călătorea în India