Dragnea a primit aprobare de la Biroul permanent al Camerei Deputaților să își deschidă cabinet parlamentar în București

Dragnea a primit aprobare de la Biroul permanent al Camerei Deputaților să își deschidă cabinet parlamentar în București

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a primit aprobarea Biroului permanent pentru a-și deschide un cabinet parlamentar în București.

 Dragnea a solicitat Biroului permanent al Camerei, "în temeiul" Statutului deputaților și senatorilor, aprobarea pentru deschiderea unui birou parlamentar în municipiul București.

"Această solicitare s-a aprobat cum s-au mai aprobat și alte cereri în trecut. Deputații care doresc să își facă cabinet parlamentar în orice altă locație decât circumscripția în care au fost aleși pot face o solicitare să își deschidă un cabinet parlamentar într-un alt județ. Nu este specificată adresa, în solicitare scrie doar municipiul București", a declarat secretarul Camerei Deputaților, Ioana Bran.

Potrivit datelor de pe site-ul Camerei Deputaților, Dragnea, care este deputat de Teleorman, are în prezent două cabinete parlamentare în Alexandria.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...