Dragnea a primit aprobare de la Biroul permanent al Camerei Deputaților să își deschidă cabinet parlamentar în București

Dragnea a primit aprobare de la Biroul permanent al Camerei Deputaților să își deschidă cabinet parlamentar în București

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a primit aprobarea Biroului permanent pentru a-și deschide un cabinet parlamentar în București.

 Dragnea a solicitat Biroului permanent al Camerei, "în temeiul" Statutului deputaților și senatorilor, aprobarea pentru deschiderea unui birou parlamentar în municipiul București.

"Această solicitare s-a aprobat cum s-au mai aprobat și alte cereri în trecut. Deputații care doresc să își facă cabinet parlamentar în orice altă locație decât circumscripția în care au fost aleși pot face o solicitare să își deschidă un cabinet parlamentar într-un alt județ. Nu este specificată adresa, în solicitare scrie doar municipiul București", a declarat secretarul Camerei Deputaților, Ioana Bran.

Potrivit datelor de pe site-ul Camerei Deputaților, Dragnea, care este deputat de Teleorman, are în prezent două cabinete parlamentare în Alexandria.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…