Dragnea anunță posibilitatea depunerii unei moțiuni simple pe justiție

Dragnea anunță posibilitatea depunerii unei moțiuni simple pe justiție

Partidul Social Democrat ia în calcul depunerea unei moțiuni simple pe justiție, fiind "foarte grav că un membru al guvernului afirmă public că a mințit judecătorii CEDO", a declarat duminică președintele partidului, Liviu Dragnea.

"Vorbeați de cazul Prună. Luăm în calcul serios depunerea unei moțiuni simple (n.r. pe justiție), chit că nu va ține cont de ea premierul Cioloș, cum nu a ținut cont nici de cea de la agricultură. Mie mi se pare foarte grav că un membru al guvernului României afirmă public că a mințit judecătorii CEDO. Ce cred oamenii aceia despre noi? Cum apare România? Chiar dacă este România tehnocrată, cum apare acolo?", a afirmat Dragnea la Antena 3.

El a avut, totodată, un mesaj pentru miniștrii tehnocrați: "Să nu uite niciodată acești membri ai guvernului, chiar dacă unii încearcă să dea impresia că sunt protejați și că sunt deasupra legii, toată lumea dă socoteală pentru prejudiciul mai mare sau mai mic creat românilor".

Întrebat ce mesaj are pentru președintele Klaus Iohannis, liderul PSD a arătat că șeful statului ar trebui să nu se implice în campania electorală, "ceea ce deja se pare că a început".

"Să se abțină, știu că este greu și cred că o poate face. Dacă tot vorbește de respectarea Constituției, cred că fiecare dintre noi ar fi bine să citim și Constituția și deciziile CCR, pentru că toate aceste lucruri se adună la un moment dat pentru fiecare dintre noi, așa cum se adună și pentru miniștrii tehnocrați", a adăugat Dragnea.

AGERPRES/(A-autor: Cătălina Matei, editor: Diana Dumitru, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Președintele, reacție la numirile politice din Mureș: Este inacceptabil să fie promovați mediocri, impostori, …

2 BREAKING Condamnări grele cu închisoare într-un dosar de retrocedări ilegale: Crinuța Dumitrean – 6 ani, Marko…

3 Proiecție pentru parlamentare furnizată de Rareș Bogdan: PNL, USR și PMP, majoritate stabilă, de peste 60%. Pr…

4 Cristian Adomniței, condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu executare / Acest jeg a fost unul dintre „zeii US…

5 Rareș Bogdan despre scandalul numirilor politice: „Vom lua o decizie extrem de dură. Propunerea mea a fost rad…