Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Dragnea, ăsteia tot tu i-ai plătit elicopterul? Despre societatea cu activitate hotelieră a Melcului din Brazilia mai știi ceva?

Ce vedeți în imagine este soția lui Campos Junior, Aysla Karine Campos. La vizita din România. Dându-se cu elicopterul de la aceeași firmă cu care se dă, pe persoană fizică și Dragnea. Da, bugetarul Dragnea plătește din buzunar deplasările cu elicopterul. 

Doamna este soția asociatului lui Mugurel Sorin Gheorghiaș, Junior Campos, în societatea M&J Investimentos Turisticos. Gheorghiaș, alias Melcul, ăla de stătea atunci la ultimul etaj al unui bloc din Râmnicu-Sărat!!!

Firma M&J Investimentos Turisticos a fost înființată de Gheorghiaș în ianuarie 2010 în Fortaleza, oraș din nord-estul Braziliei. Obiectul ei de activitate: hoteluri, restaurante și baruri.

Cinci luni mai târziu, în iunie 2010, Gheorghiaș a cumpărat pe compania proaspăt înființată o vilă cu piscină și terenul aferent de 3280 de metri pătrați cu ieșire la ocean în stațiunea turistică Cumbuco, aflată la 30 de kilometri de Fortaleza. Afacerea l-a costat pe român 1,3 milioane de reali, adică aproape 750 de mii de dolari la cursul de la acea dată.

După cumpărare, proprietății i-a fost adăugat un teren de tenis profesionist unde Dragnea și invitații săi au jucat până de curând numeroase partide.

Documente publicate de RISE Project arată că Mugurel Sorin Gheorghiaș deține 99 la sută din M&J Investimentos Turisticos, în timp ce brazilianul Campos Junior are 1 la sută din acțiuni. Campos Junior a fost cooptat în afacere fiindcă legea cerea ca în firmele înființate pe teritoriul Braziliei să fie prezent și un cetățean brazilian.

Tot în 2010, dar de cealaltă parte a oceanului, Gheorghiaș era deja unul dintre principalii acționari ai Tel Drum (n.r.-Teleorman Drum), firmă românească aflată pe val datorită contractelor încheiate cu statul.

RISE Project a arătat deja că între 2010 și 2011, Gheorghiaș a introdus bani în Brazilia pentru firma M&J Investimentos Turisticos în cel puțin șase rânduri. Cele șase intrări de capital sunt prezentate drept “investiții directe din România”. Ele au fost înregistrate în baza de date a Băncii Centrale a Braziliei. Banii au fost folosiți inclusiv pentru achiziționarea vilei din Cumbuco și pentru construirea, în 2011, a terenului de tenis.

În aceeași perioadă în care Gheorghiaș a cumpărat vila de la ocean din Cumbuco, Dragnea și-a tunat vila din Alexandria, capitala Teleormanului, județul unde a fost prefect și șef al Consiliului Județean și de unde s-a lansat în politica mare. Și această vilă a fost dotată, tot în 2011, parcă în oglindă, cu teren de tenis.

E începutul Dragneo... Îți transmitem un mesaj: n-o să reușești!

Galerie foto și documente


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Infractorul, huiduit la sfârșitul discursului său din Congresul PES: "Afară cu corupţii!"

2 Rareș Bogdan / „Nu aș vrea să mă întâlnesc cu ticălosul de Tudorel Toader în următoarea perioadă!”

3 ALERTĂ Noi scumpiri la gaze și energie de la 1 martie, în urma măsurilor PSD

4 Râma udemeristă recunoaște că e și curvă: "În politică ne asociem cu cine putem şi nu cu cine am dori"

5 Astăzi e ultima șansă, oameni buni! Mihai Șora: Ne vedem în Piața Victoriei: câtă frunză, câtă iarbă, toate fi…

recomandări

Te ia DNA: Ioan Chelaru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate