Dragnea, atac DEMENT la procurorii care l-au reținut pe interpusul Dragne, asociatul lui fiu-său!

Dragnea, atac dement la procurorii care l-au reținut pe interpusul Dragne, asociatul lui fiu-său! Ăla trimis miercuri în judecată! „Cum să poţi explica aşa ceva? Asta e luptă anticorupţie? Asta arată disperare? Făcând abuzuri, lucrurile vor rămâne ca la început? Nu vor rămâne aşa. Totul se va decide în Parlament indiferent de ce spun ambasadele, de ce spun alţii”, a tunat Dragnea la România TV.

„Degeaba s-a dovedit că omul e nevinovat, că nu a fost abuz in serviciu. Cine îi va da lui înapoi cele 24 de ore din viața lui pierdute în pușcărie?!”

„Acel om(n.r. Dragne) a fost reţinut 24 de ore. Din ce am citit, a fost acuzat de complicitate la evaziune fiscală, apoi s-a clasat acea acuzaţie. Probabil, procurorul a avut presiuni ca să fie trimis în judecată. Acuzaţia este că şi-a angajat soţia la o firmă privată. Ce lege se încalcă? Mi se pare foarte periculos. A fost un glonţ tras în gol. Eu am fost ţintă. Au fost să facă percheziţii la beci.

Eu nu mă mai fac că nu văd. Eu şi PSD-ul suntem ţinte. Suntem foarte sus în sondaje şi asta nu convine. O ţintă este Guvernul. Atacuri şi afirmaţii că nu sunt bani, că e scandal în Guvern. Pensiile şi salariile au fost mărite, a crescut puterea de cumpărare cu 10%.  Nu ştiu cine e în spate. Adversarii politici sau Klaus Iohannis câştigă din asta. Preşedintele Iohannis dacă crede asta, greşeşte mult. Nu am avut nicio discuţie cu Iohannis pe această temă că nu sunt sigur că e adevărat. E posibil să fie încleştarea finală", a încheiat Dragnea.

Pe burtiera stă scris: Liviu Dragnea vorbeste despre ce a indurat. Moderatoarea are intrebari una si una: "Sa vorbim despre incidentul de la Inalta Curte. Cum e posibil ca un inalt demnitar al statului sa fie agresat in acest fel?"


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

3 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

4 ULTIMA ORĂ România are cea mai abruptă creștere a curbei de infectare cu coronavirus din Europa de Est

5 VIDEO Ascultați-l pe Dorneanu ce tupeu de borfaș are! Se apără cu tatăl vitreg al lui Tăriceanu, turnătorul Da…