Dragnea către candidații PSD: Să semnați contractul social cu cetățenii; să respectați criteriile din codul de integritate

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a îndemnat vineri, la Alexandria, pe candidații social-democrați din Teleorman la alegerile locale, să semneze un "contract social" cu cetățenii, să respecte toate criteriile din codul de integritate și să nu facă promisiuni electorale ce nu pot fi realizate.

Liviu Dragnea le-a mai spus candidaților PSD din Teleorman să nu uite principiile partidului și să prezinte programul lor de dezvoltare a localităților pentru următorii ani.

"Nu candidați nici pentru voi, nici pentru partid. Candidați pentru oamenii pe care vreți să-i reprezentați. (...) Ceea ce vă caracterizează și pe voi și pe mine și marea masă a PSD-ului este dragostea de oameni. Ne interesează ce se întâmplă cu oamenii. (...)Vreau, de asemenea, să nu uitați că trebuie să semnați în mod public contractul social cu cetățenii din comunitatea pe care îi reprezentați. Contract care conține două componente importante: angajamentul de integritate și anume să respectați toate criteriile din codul de integritate precum și programul de dezvoltare al localității respective", a declarat Dragnea.

Liderul PSD a adăugat că programele candidaților trebuie să conțină lucruri ce pot fi realizate.

"Vă reamintesc al doilea principiu important pe care l-am avut tot timpul în vedere noi toți: să nu mințim și să nu puneți în programele dumneavoastră lucruri care nu sunteți siguri că se pot realiza. Asta ne-a ajutat și v-a ajutat mereu ca în fiecare campanie să mergem cu fruntea sus, să nu ne arate lumea cu degetul, că am fost mincinoși, că am promis marea cu sarea și că nu am făcut nimic", a afirmat social-democratul.

Dragnea a mai menționat că pe listele de candidați trebuie să fie un echilibru între generații.

"Avem generațiile de vârsta mea sau mai în vârstă ca mine, cu multă experiență și cu foarte multă expertiză. Mai sunt și generațiile care vin după noi. Trebuie să fie tot timpul un echilibru între aceste generații. (...)Vreau ca lista de consilieri județeni să fie o listă echilibrată, o listă care să conțină oameni care au ceva de spus atât în consiliul județean cât și în comunitățile pe care le reprezintă", a subliniat Dragnea.

Candidații PSD pentru funcțiile de primari în municipiile și orașele din județul Teleorman sunt: Victor Drăgușin (municipiul Alexandria), Dănuț Cuclea (municipiul Turnu Măgurele), Valerică Cârciumaru (municipiul Roșiorii de Vede), Petre Pîrvu (Zimnicea), Nicolae Bădănoiu (Videle). Candidații din Alexandria, Turnu Măgurele, Zimnicea și Videle sunt în prezent primari, iar candidatul PSD din Roșiorii de Vede este director al Spitalului de Pneumoftiziologie din localitate.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veste sinistră în presa americană: Regimul de la Beijing ar fi decis abandonarea orașului Wuhan! Oamenii…

2 VIDEO Veștile triste încep să se confirme! Conducerea Chinei a trimis 40 de incineratoare mobile în Wuhan

3 Cum arată sondajul cu care i-a păcălit Ciolacu pe pesediști în CEx

4 Informație / Probleme la CCR. Președintele, întâlnire de taină cu liberalii la Vila Lac

5 Document / Fraților, suntem luați de proști? Predoiu cere detaşarea la Ministerul Justiţiei a unei judecătoare c…

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Faceți cunoștință cu Grumpy cat japoneză, care e chiar mai grumpy decât originala