Dragnea: Ce am făcut în celelalte campanii, fac şi acum dacă rămân liber; sper să rămân liber

Dragnea: Ce am făcut în celelalte campanii, fac şi acum dacă rămân liber; sper să rămân liber

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu a comis nicio infracţiune la referendumul de demitere a lui Traian Băsescu din 2012 şi că ce a făcut în atâtea campanii electorale face şi acum şi va face în continuare dacă va rămâne liber, el precizând că speră să rămână liber.

Nu mi-e frică, pentru că nu are de ce să-mi fie frică. Ce am făcut în atâtea campanii electorale fac şi acum şi o să fac şi în continuare dacă o să rămân liber. Sper să rămân liber”, a spus Dragnea, la TVR .

El a spus că dosarul privind referendumul se află în instanţă, în faza audierii martorilor.

Dosarul e în instanţă. Aproape lunar sunt audiaţi martori. Pe 3 septembrie a fost ultimul termen, pe 3 octombrie e următorul. Mi s-a spus nu sunt obligat să vin la aceste termene când sunt audiaţi martorii, merg avocaţii mei”, a spus Dragnea.

El a arătat că nu a comis nicio infracţiune la referendum.

Eu la referendum nu am comis nicio infracţiune. Sunt acuzat că am convins lumea să vină la vot, dar asta face toată lumea pe tot globul. Infracţiuni au comis cei care au instigat lumea să nu vină la vot, dar acolo Parchetul nu s-a sesizat”, a mai spus Dragnea.

Instanţa supremă a înregistrat în 7 octombrie 2013 dosarul "Fraudă la referendum", în care au fost trimişi în judecată Liviu Dragnea şi alte 74 de persoane, iar judecarea cauzei a început în 15 noiembrie.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 VIDEO Ultimul mesaj al lui Viorel Cataramă?

4 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

5 Soţia a fost violată în grup, iar soţul a fost bătut crunt / Coşmarul unui cuplu spaniol care călătorea în India