Dragnea cere AZIL în Ungaria? Uite ce scrie Infractorul pe Facebook! Râd și pesediștii de el!

Dragnea cere AZIL în Ungaria? Uite ce scrie Infractorul pe Facebook! Râd și pesediștii de el!

Dragnea cere azil în Ungaria? Râd și pesediștii de el! Uite ce scrie Infractorul pe Facebook! Am vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orbán, și am convenit două lucruri, scrie Dragnea: „1. Noi vom rezolva problema apărută la Liceul Catolic din Târgu Mureș. 2. Ungaria va acorda din nou sprijin României pentru aderarea la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică.
Am explicat că situația de la Târgu Mureș s-a creat în urma unei sentințe judecătorești și nu reprezintă un atac la adresa Bisericii Catolice sau la adresa minorității maghiare, dar că e obligația autorităților române să găsească rapid o soluție legală și durabilă. I-am promis că vom găsi această soluție.
La rândul său, premierul Orbán a apreciat disponibilitatea noastră spre dialog și a promis că Ungaria va reacorda sprijin României pentru OECD.
Aderarea României la această organizație este un obiectiv major al politicii noastre externe, care ar putea fi atins chiar pe parcursul acestui an.”

Comentariile:

Cristina Nicoara de cand Liviu Dragnea decide soarta Romaniei??? Eu nu cred ca seful camerei deputatilor are dreptul constitutional la vreo reprezentare externa sau la vreo discutie despre viitorul Romaniei. Constitutional pe plan extern Romania e repezentata de presed

Alex Razvan Simionescu #GainarCariatDeTeleroman

Valentin Petrus Bzn Normal ca va apărați prostul .ca doar sunteți consăteni !

Cristina Nicoara Bursuc Silvia lasa ca e interesat Liviu de soarta tariii!!!

Cristina Nicoara Andrei Girlea sunteti chiar nebuni??? Sunt stiri menite sa ii aduca popularitate luiDragnea! Dragnea nu are dreptul constitutional sa reprezinte romania pe plan extern. Nu poate semna nimic in numele Romaniei.

Petru Hertescu Cristina Nicoara...cred ca voi sunteti aia limitati nu noi! Diplomatia inseamna comunucare iar in cazul Ucraina de asta avem nevoie!

Raoul Octav Serban Pai se crede in Game of thrones

Liviu Matei Cristina Nicoara, cat de spalata pe creier (daca ai, ca nu se vede ca ai avea) sa spui asemenea ineptii?!!

Cristina Nicoara Petru Hertescu Saracii de voi...Voi chiar va meritati soarta! Noroc ca sunt departe de prostia din Bucuresti si Teleorman... Voi sunteti chiar prosti??? Crezi tu ca Liviu Dragnea, candva , in universul asta ,, va putea semna ceva in numele ROmaniei??

Cristina Nicoara Delia Neacsu Saraca de tine... sunteti corupti si nu intelegeti nimic din democratie...Noroc ca generatia tanara, va iesi la vot si vom scapa peste 3 ani de PSD...sper sa ramana amintire trista pe veci...

Cristina Nicoara Liviu Matei voi sunteti chiar prosti...

Petru Hertescu Cristina Nicoara...dupa mintea ta, trantitul usii in nasul ucrainienilor executat de KWI este constructiv! Mi-e mila de tine!

Cristina Nicoara Petru Hertescu daca asculti doar stirile de la antena 3...asta e ...asculta si tu un BBC

George Alexandru Sigur mai primesc ungurii alte privilegii din partea lui Dragnea

Liviu Matei Cristina Nicoara, eu sunt contra a ceea ce face dragnea, dar fiind presedintele CD si al treilea om in stat, are dreptul sa vorbeasca cu oricine, sa se intalneasca cu oricine si sa semneze documente care intra in sfera lui de competenta! Daca nu stii, ...See More

Popescu Traian Ai secesionism in creierii tai

Cristina Nicoara Liviu Matei esti total dezinformat...dar nu ma mira.! Liviu Dragnea nu are dreptul sa voteze acorduri cu alte tari . Intre stabilirea politicii externe si reprezentarea Romaniei pe plan extern e o diferenta ca de la cer la pamant! Sau mai exact , sa fiu mai concreta ca intre Teleorman si Sibiu

Gabriel Bogdan CristinaN. ...cand te bagi intr-o ograda cu maidanezi...nu te astepta sa te aplude
Nu merita

David Pop Eu tot nu înțeleg in ce calitate vb tu Liviule cu Orban. Nu esti PM, nu esti ministru de externe, nu esti presedinte.
Nu cumva i-ai promis la Viktor ca le faci la UMDR -isti mofturile??

Dan Iliescu Asa, si?

David Pop Ce si? Liviu Dragnea nu are nici o autoritate de a discuta cu Orban, la fel cum nu am nici eu. Nu detine nici o funcție care sa-l mandateze să discute probleme externe de interes national. Motivul pt care face asta este ca are la picioare un partid de slugi pe care le controlează si le santajeaza cum vrea el.

Ghita Bodorlău Exact asta le-a promis si sunt condusi de Vladimir in prostiile astea cu scandalurile intre romani si unguri

Cristina Nicoara Ghita Bodorlău exact! si stirea a fost difuzata doar pe antena

Dan Iliescu David Pop , fii realist! Lasa dorintele tale, politica este despre PUTERE, pricepi? Putere, nu "filozofii"! D'aia poate si, de asemenea, pt ca are sprijinul populatiei care voteaza si pt ca guverneaza, adica decide unde merg "banutzii". Capisci? Poate ca nu-ti convine dar "adevarul elibereaza", stii?

Alex Razvan Simionescu Cum in ce calitate ? In calitate de sustinator al #MameiRusie .... Orban si Dragnea sunt dusmanii democratiei din Sud Estul Europei.

Dan Iliescu Alex Razvan Simionescu , prietene, ce intelegi, concret, prin "Mama Rusie"? Ca vad ca dai cu judecati de valoare in populatie!

George Alexandru Tot înainte spre Rusia și Coreea de Nord cu Liviu drept far calauzitor

Petru Hertescu poate invata ceva diplomatie si Iohannis! Nu intorci spatele Ucrainei intr-un astfel de moment si te comporti ca un pustan cordit ce nu mai are pofta sa mearga la club! Te duci la Kiev, negociezi si rezolvi problema romanilor de acolo! Nu intorci spatele si faci pe suparatul!

Adrian Turcu Dar cine plm e Ucraina?

Petru Hertescu E un stat independent recunoscut de comunitatea internationala...si are o granita consistenta cu Romania! FYI!

Adrian Turcu Nu bă Pazvante , de ce plm să meargă la panaramele alea ?
Singurul care linge prin farfurii este Daddy şi tot degeaba.

Petru Hertescu @Adrian Turcu...mi-e mila de tine ca nu prea pricepi nimic

Adrian Turcu Şi apropo de Ucraina puli , dacă mai guiță mult sar putea să îi facă din nou ruşii ,sclavi pe plantație2.

Petru Hertescu noi vorbim de mere si tu pricepi ca-s struguri!

Adrian Turcu Petru Hertescu
Bă tractoristule , dacă în sfărşit ai şi tu net , chiar crezi că te ajută la ceva?
Văd că pe tine , mai tare te-a prostit .

Cristina Pavel Bravo. Succes. uite ca prin dialog se pot rezolva multe. or sa zbiere acum doritorii de sange, dar mai important e interesul romaniei si ca deciziile sa se ia cu calm si intelepciune in interesul tarii

Tunaru Gabriel Cu "R" mare!

Valentin Constantin Nu ti-e jenă de tine cand intri pe acest profil ?!

Daniela M. Firan Postacule!

Ion Isuf Olguto,te-am prins,tu esti!!/..Si stii cum?..Dupa duhoarea de tuica batrana!!..Nebunatico!

Ion Iulica Interesele Romaniei sant mai presusde framantarile marunte din interior...Daca exista licee ortodoxe-seminarii,cu ce deranjeaza un liceu catolic???Domnule Liviu Dragnea aderati si la solutia adoptata de Ungaria si Polonia in privinta imigrantilor...Nu ...See More

Cristina Pavel cum era de asteptat, se crizeaza unii ca a facut dragnea pact cu ungurii. pai sa vedem, avem pe de-o parte o scoala maghiara, pe de alta aderarea romaniei la OECD. hmmm... oare ce-o fi mai important... da-le doamne unora mintea de pe urma. :)

Andrei Alexandru Te-ai pus in " genunche" in fata lui Orban?Singurul de prin Europa care a facut-o...dar de unde pana unde faci tu politica externa a Romaniei?Cu Kim cand vorbesti?Sau cu Maduro?Te-ai intelege perfect.

Luci Popeci In general dialogul e cea mai buna solutie,dar am mari semne de intrebare! Atata timp cat ei sunt vesnic nemultumiti,tot timpul iti arunca in fata faptul ca nu s-au respectat promisiunile de la Alba Iulia...Invatamantul de la cresa la facultate poate f...See More

Thomas O'Malley Liviule, stai linistit ca ungurul a ras de tine. Din pacate pentru noi ala este baiat destept. Tu poti sa negociezi cu ponta, oprea, etc...

Alexandru Stamate Orice solutie de pace este binevenita!
Dar ungurii sa isi cunoasca limitele de acum inainte!

Gheorghe Gratar Trâdâtor de țarâ Bâi Condamnat dragnea Condamnat dragnea la pușcârie ordinarule Câcatule uuuuââã

Daniela Blaga De ce nu latri? În comunicare folosești ceea ce stăpânești genetic. Ai scris în română și uite ce a ieșit, limba cămilo- struț cu diacritice.
Deci, fă ham -ham, din când în când și auuuuu ( cu condiția să fi singur ):P

Andrei Girlea Analfabet.

Razvan Panaitescu Daniela Blaga - nu vă puneți cu rezistenții ăștia la inteligență că nu o scoateți la capăt.... Sunt o minoritate agresivă și incultă care face tam tam pe facebook, dar in viata reala sunt o gasca de frustrați și psihopați - Vezi Macovei, membrii USR, gasca Basescu....

Fane Cocoş ...nici chiar aşa băi bossulică!

Gheorghe Gratar Eu da ,tu

Gheorghe Gratar Proștii anului

Bogdan Lungu asa usor te pot santaja ungurii?!?Ia zice.ti voi votantii psd care sunteti Români...e ok ce face mustaciosul?!Tâmpitilor...asta ati votat!!!

Nicol Nt In halul acesta a ajuns Romania? Sa ceara de la unguri? :(

Adrian Remus Nea' Liviu, dar stiti ungureste? Cum ati vorbit cu Victor, in ce limba? ;)

Cristina Nicoara raspuns a la Dan Iliescu: vorbeste in ce limba vrea el....hahaha

Cristina Nicoara Iti dai seama ce engleza stie...ce o fi inteles ungurii si ce o fi inteles Liviu... Mai Liviu Dragnea... ai probleme majore de comunicare chiar si in limba romana...tu vrei sa comunici cu parteneri externi...OMG...Atitudine de Teleorma si Tel Drum

Adrian Remus Cred ca au vorbit cu traducatori...stai ca dau la ungur sa-mi traduca...vari egy kicsit, adom a magyarnak hogy talmacsolyon :))

Rovenţa Ion Era de aşteptat din partea PSD..la următoarele alegeri propun UDMR să participe atât la locale cât şi la prezidențiale...am să votez cu Ungurii ! ,ei ştiu ce vor şi cel mai important..FAC CE VOR !.

Dan Iliescu Exact, si pt asta au sprijinul a 49-52% dintre romanii care voteaza! Cineva trebuie sa fie pragmatic, ungurii sunt vecinii nostri si nu pleaca nicaieri asa ca, obisnuiti-va, ok?

Rovenţa Ion După DEZASTRUL guvernării PSD... cred că procentul va fi mai mare de 60%

Marius Nitulescu Dl Căpățînă Soroș(Rovența Ion)este supărat pe ONG-uri,nu au venit cu banii ptr a plătii #rezistentii la protest!

Rovenţa Ion Dan Iliescu ai înțeles greşit Soroş = Rezist deci..eu sunt ANTI Rezist...ANTI PSD..

George Tuica Totii care vb impotrva lui Dragnea sunteti niste semialfabeti ,el este al treilea om in stat si de ce nu ar ar avea dreptul sa vorbeasca ,parlamentul este organul suprem al tarii ,mai lasati-va de rautate si seminalfabetism ,inghititi pastila si taceti,voi nu vreti binele Romaniei ,meritati o batuta pina va vine mintea la cap,multa lume a deraiat total la cap.

Maria Bacoi pune mana pe carteee!!!!!!

George Tuica Nu iti convine adevarul te arde la inima ,taci si inghite nesimtita.

Tinu Tin Tinovschi Ai prizat aurolac!...să fii în fruntea unor politicieni agramat,nu înseamnă a fi în fruntea statului!

Petru Paul Stan Pana la orban, va aresteaza kovesi. Ce faceti, mergeti ca mieii la taiere ?

Claudiu Moga Cand au murit 8 oameni si alti 80 au fost raniti la Timisoara, nu te-ai gandit sa postezi. Tu doar discuti, ai convorbiri telefonice. Ei bine, pastreaza-le pentru tine. Crezi ca intereseaza pe cineva avan in vedere groapa in care ai dus Romania?

Paul Ionita Ar fi fost bine sa vorbiti si de o eventuala aderare la Grupul de la Visegrád,

Dorica Rusu Ne dă sprijin când zboară porcul. ..Ei își urmăresc doar interesele lor. ..

Rovenţa Ion Vagner Marian CÂRCOTAŞII VREI SĂ SPUI..sau..dacă ai vrut să scrii în altă limbă..acolo nu mă mai bag..

Tudor Stefan Poate invatati putin din politica lor referitoare la bananierii imigranti...

Costel Cristea Ar fii trebuit sa vorbeasca autoritatile competente ..din cate cunosc nu e competenta dv sa discutatii la acel nivel dv reprezentatii camera deputatilor si psd..si nu avetii in competenta relatile statului de politica internationala ..faceti doar politica nationala .care ar include si prob de la tg mures ..dar hotararea unei istante nu e competenta dv . Chiear de intentia dv e una buna ..orcum succes ..

Cristina Nicoara ce fain...cu aceasta ocazie aflam ca ieri Dragnea era ministrul justitiei, azi e presedinte si probabil ca maine e prim ministru...nu stiu...sa ne tii, mai liviule la curent cu ce vrei sa fii maine , sa stim si noi...Bine???

Carson Cosmin Numai mila și ajutor știți sa cereți altor țări dar de produs în afara de mătreata , nimic!

Fane Cocoş ...cred că indicat ar fi fost să-l sune omologul său, nea Tu-tudose!

Pagini Viata Peste tot va băgați ?? Lăsatii pe ministrii sa rezolve problemele !!!

Limoc X Mihai Oricum in aceasta problema am impresia ca tradati Neamul Romanesc si in relatia cu UDMR am o presupunere ca va place sa fiti santajat.
Ar trebuii sa dati explicatii publice si fapte care sa consolideze Statul Roman si explulzarea agentilor straini.

Mariana Gherghel Mi și sila sa mai comentez d-nul Dragnea face serviciul la toți numai al lui nu ......Târziu Liviule pentru mulți nici nu mai exiști pur și simplu te ignora !@@!

Niculai Alexandrescu Voiam să fac un comentariu,da' citind alte comenarii,am renunțat,avînd senzația că ma "bag "într-o troacă...

Petius Dacus Felicitări d-le Dragnea , trebuie să se ocupe cineva de problemele țării, pentru că mamutul este preocupat doar de imaginea lui.

Ion M. Arhip Dar probabil ca pentru aproape 77 de ani de somn, poporul roman astfel de oameni ca dvs. merita.

Ion M. Arhip Am citit postarea dvs. si am cateva nedumeriri:
1. Ati spus ca noi...CARE NOI ?!
2. Cine te-a pus sa ne reprezinti in fata ungurilor ?...See More

George Tuica Voi nu vedeti ca presedintele tarii nu il intereseaza Romania ,mai dati-va obloanele de la ochi si priviti mai bine.

Gheorghe Maier In ce calitate vorbesti tu,condamnatule?Cum crezi ca ma reprezinti tu pe mine,din Ardeal?Of,LCK,grabeste-te,te rog...

Bauholczer Andrei Eu habar nam cei cu voi dar se vede ca duceti lipsa de ceva pamantul asta nui al vostru nimik nui al nostru daca vrei ceva dute si cerei de la dumnezeu

Ghit Petru Compromisuri! Dracul vă mai alege!

Teodorescu Victoria Este un lucru bun ce ai facut dar asta nu-ti da dreptul sa ne terfelesti in fata UDMR-ului pentru voturi si sustinere, asa ca atentie mare la ceea ce faci ca nu prea esti perspicace si faci multe gafe.

Riama Brades Nu ati obosit, postaci ?
Doar pe Fb? E timp frumos, luati-va animalele din dotare si iesiti in piata! Sunteti decenti, vocabular ingrijit, tinuta faina,ce mai!
Barbi mai aveti?

Ghita Bodorlău Ha,ha,ha! In ce limba ati vorbit? In rusa? Sunteti patetic,domnule ! Faceti schimb de experienta in ale jafului?

Alexandru Bajdechi Felicitări!

Andrei Vasile Felicitari d le Presedinte

Ionut Cristian Enescu Felicitări

Claudiu Moga Du-i si un buchet de flori odata cu FELICITARILE !

Ionut Cristian Enescu O sa ii duc

Cristina Nicoara Felicitari celor peste 70% din postarile pe aceasta stire , impotriva lui Liviu Dragnea..Asta demostreaza ca romanii nu sunt naivi si nu dorm

Marius Nitulescu D na Cristina Nicoară,70% sunt împotriva lui Dragnea,dar la vot luați 5%,asta este,mai faceți antrenamente pînă în 2020,atunci poate cistigati 10% la parlamentare!

Marius Hrinca De TelDrum a spus ceva ?

Vrancea Bunescu Bravo, nene! Succes!

Alina Sandru In ce calitate, moncher ?

Sergiu Srg In calitate de prim-ministrul Romaniei :)

Cristi Lupu I-o fi zis sa ii aduca si un pachet de tigari cand s-or intalni?:))

Cristina Nicoara Sergiu Srg e azi prim ministru? ca parca ieri era ministru de justitie...Maine sper sa fie langa Shevill

Maria Ove Rezolvati si cu LCK ca ne-am saturat de bolsevism.

Tibi Fudulache ce fain se rezolva chestiile la telefon


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...