Dragnea: Cioloş nu e al românilor, este al multinaţionalelor, dar nu numai

Dragnea: Cioloş nu e al românilor, este al multinaţionalelor, dar nu numai

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat joi că între preşedintele Klaus Iohannis şi fostul prim-ministru Dacian Cioloş ar fi o luptă pentru a obţine susţinerea opoziţiei în vederea candidaturii la prezidenţiale, dar şi că Cioloş nu ar fi "al românilor", ci "al multinaţionalelor.

"(Cioloş, n.r.) nu e al nostru, nu e al românilor, Este al multinaţionalelor, dar nu numai. Nu e al românilor. Nu a fost nici când era comisar european, nici când a fost ministru, nici - mai ales - când a fost prim-ministru, şi prin ceea ce a făcut, şi prin ceea ce n-a făcut...", a declarat Dragnea, pentru Antena 3.

El a reproşat opoziţiei faptul că în ultimii doi ani singurul său obiectiv a fost criticarea Guvernului şi a PSD.

"Au arătat valoarea lor, adică nu numai cât de slabi sunt, cât de incoerenţi. Care sunt obiectivele pe care le-am văzut eu şi dumneavoastră în tot acest an, în ăştia doi ani de zile la opoziţie - vorbim de PNL şi USR, că la PMP, nu ştiu ce e acolo: Dragnea care e corupt, Tăriceanu care e corupt, guvernul care distruge România, 'Jos guvernul!', 'Jos PSD-ul!', 'Jos Dragnea!' ei nevenind cu nimic. Se pare că în continuare guvernul ăsta nu numai că a făcut, va face lucruri în beneficiul românilor. În 2019 ce o să spună: votaţi-l pe al nostru. Nu s-au hotărât care. Acum e o bătălie între Iohannis şi Cioloş", a precizat liderul PSD.

El a menţionat că la Bruxelles se vehicula faptul că Guvernul va cădea în urma moţiunii de cenzură şi că funcţia de prim-ministru ar putea fi preluată de comisarul european Corina Creţu.

"La Bruxelles, deja era cert că guvernul va pica. Doamna Dăncilă a fost întrebată, când a fost în decembrie, înainte de moţiune cu câteva zile: domnule, pică guvernul sau? Normal că nu pică. Se vehicula pe holurile de la Bruxelles că va fi doamna Corina Creţu prim-ministru. Habar nu am, i s-a promis, nu i s-a promis, ştia, nu ştia, accepta, nu accepta, habar nu am. Asta trebuie să clarifice dumneaei, nu eu. Şi au ajuns la moţiunea de cenzură, unde au arătat a nu ştiu câta oară câţi sunt. Au fost mai puţini decât cei care au semnat moţiunea", a spus Dragnea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o p…

2 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

3 Imagini horror cu fesele „putrezite” ale Loredanei Chivu / Detalii din scandalul ținut departe de ochii presei

4 Așa o fi?

5 Așa o fi?