Dragnea: Colegii parlamentari care au câștigat primării își vor da demisia în termen legal

Dragnea: Colegii parlamentari care au câștigat primării își vor da demisia în termen legal

Parlamentarii social-democrați care au câștigat mandate de primar la alegerile din 5 iunie își vor da demisia în termenul legal, existând încă voturi importante în legislativ, a anunțat luni președintele PSD, Liviu Dragnea.

"Își vor da demisia în termenul legal. Nici nu-i las să-și dea demisia astăzi, pentru că mai avem voturi importante în Parlament. În limita termenului legal își vor da demisia toți colegii mei. De asemenea, vreau să le spun — nu vor avea nicio scuză, nici în fața partidului, este o încredere uriașă pe care bucureștenii le-au acordat-o lor și partidului și vor avea susținerea noastră politică, dar, de asemenea, voi fi cel mai important cenzor al lor, pentru că este o miză uriașă, este un oraș care are un potențial foarte mare de dezvoltare și de înfrumusețare, sunt probleme care nu au fost rezolvate ani de zile, au această șansă, sunt sigur că le vor rezolva. Dar, începând de astăzi, nu mai suntem în campanie electorală, rămânem colegi și prieteni, dar rămânem dușmani dacă la una din primăriile pe care le vor conduce vor apărea greșeli. Cred că nu vom ajunge în situația asta", a declarat Dragnea, la sediul central al PSD.

AGERPRES/(A — autor: Cătălina Matei, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

4 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

5 „Este cea mai letală forță de luptă de pe planetă și o vom păstra așa”