Dragnea: Comisia SRI să-l cheme rapid pe fostul adjunct al lui Coldea

Dragnea: Comisia SRI să-l cheme rapid pe fostul adjunct al lui Coldea

Dezvăluirile făcute luni seara la un post de televiziune de fostul colonel SRI Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, trebuie să facă subiectul unor audieri la Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI, a declarat marți președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD.

 El a calificat afirmațiile lui Dragomir drept "foarte grave", dacă se confirmă.

"Ceea ce a apărut în spațiul public este foarte grav dacă este adevărat. Eu cred că comisia SRI, după ce mâine vom alege președintele, va trebui să-l cheme rapid la audieri pe acest domn Dragomir, pentru că astfel de afirmații nu pot fi lansate în spațiul public fără ca o comisie parlamentară, respectiv cea de control al activității SRI, să-l audieze. Așteptăm cu interes aceste audieri. Dacă se va constata că din ceea ce se va spune acolo se depășește competența comisiei SRI, atunci se poate lua în calcul și înființarea unei alte comisii de anchetă parlamentară (...) în funcție de ceea ce va spune la audieri", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

În opinia sa, dezvăluirile făcute de Dragomir la o televiziune trebuie spuse oficial și în fața unei comisii parlamentare.

Liviu Dragnea a menționat că va discuta despre acest aspect cu Claudiu Manda, dacă acesta va deveni președinte al comisiei parlamentare SRI.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...