Dragnea, CONDAMNAT. Hellvig, PREMIAT. Interesant, nu? Toți TAC!

Dragnea, CONDAMNAT. Hellvig, PREMIAT. Interesant, nu? Toți TAC!

Peste două săptămâni vom afla verdictul într-unul dintre cele mai controversate procese de după 1990. Nu prin prisma veridicității faptelor, să fim bine înțeleși! Faptele sunt indubitabile. Și chiar puține descoperite de procurori pentru că s-au oprit brusc din prelevarea probelor din teritoriu. Dacă se continua ancheta în toate județele s-ar fi ajuns la cifre amețitoare! Controversele sunt legate de lipsa celuilat personaj, omologul lui Dragnea din PNL, Eduard Hellvig, în toată tărășenia. Hellvig, numit acum de președintele Iohannis la șefia SRI, era atunci co-secretar-general al USL. Funcție pe care o împărțea cu Liviu Dragnea, victima principală în dosarul al cărui verdict îl vom afla peste două săptămâni! În acest dosar ștampila se pune doar pe PSD deși toată lumea se face că uită că cel care i-a luat locul lui Băsescu la Cotroceni era președintele Senatului Crin Antonescu, adică președintele PNL!

Ce folos avea pentru sine și partidul său Liviu Dragnea în toată povestea asta dacă, în conformitate cu Protocolul USL, președintele PNL urma să fie candidatul USL la alegerile pentru funcția de președinte al României dacă Traian Băsescu ar fi fost debarcat definitiv?

Toată lumea tace pe acest subiect. De ce oare?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”