Dragnea confirmă că era la masă cu Tudose și Ciolacu în momentul declanșării „ȚUȚUIELII”!

Dragnea confirmă că era la masă cu Tudose și Ciolacu în momentul declanșării „ȚUȚUIELII”!

Un adevăr și multe, foarte multe minciuni marca Dragnea. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca era la masa cu premierul Tudose si cu vicepremierul Marcel Ciolacu cand a inceput „țuțuiala”, scandalul declansat de comunicatul de presa privind plata unor drepturi salariile la Ministerul Apararii si a apreciat ca fostul ministru Adrian Tutuianu trebuia "sa isi asume demisia" deoarece respectivul comunicat a "produs multa panica in MApN si temeri in exterior".

Chestionat dacă îl va susține pe Adrian Țuțuianu pentru a rămâne la conducerea Comisiei de control al SRI, Liviu Dragnea a răspuns că „Nu, pentru că așa cum era firesc de mai mult timp au început procedurile pentru înlocuirea lui de la comisia SRI. Eu nu cred că cineva se gândea că va putea să fie și ministru, și președinte la comisia SRI și comisia Senatului. Odată procedurile declanșate, am discutat deja în partid în weekend și le vom continua”

Liviu Dragnea s-a declarat "foarte supărat" si "foarte trist" pentru ca a pierdut un ministru "foarte bun" care "se pare ca a fost victima unei greseli de comunicare sau nu".

Acesta a povestit ca marti a fost invitat la pranz de primul ministru Mihai Tudose si de vicepremierul Marcel Ciolacu - cel care a fost numit interimar la Aparare.

"Acolo, pe terasa au inceput sa apara stirile, a aparut si comunicatul", a spus Dragnea, adaugand ca si-a "rugat" interlocutorii sa ii cheme pe Adrian Tutuianu si pe ministrul Finantelor pentru a avea "o discutie foarte serioasa si sa se gandeaca care sunt cele mai bune variante".

Seful PSD a precizat ca "ministrul Tutuianu trebuie sa isi asume demisia" in conditiile in care "un asemenea comunicat nu putea sa fie fara urmari" deoarece "a pus sub semnul intrebarii credibilitatea noastra in randul partenerilor din cadrul NATO".

Liviu Dragnea a respins drept "niste nuvele si povestioare" informatiile potrivit carora indepartarea lui Tutuianu ar fi fost rezultatul unei reglari de conturi in interiorul PSD.

"Nu exista asa ceva, niciun pol de putere nu exista in PSD, exista doar o structura statutara unde se iau decizii", a sustinut liderul PSD.

Dragnea, iritat de intrebarile privind imaginea tarii schimbarile de ministri la Aparare: Murim de dragul externului si uitam ca suntem romani, nu suntem slugi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat deranjat de intrebarile jurnalistilor privind imaginea Romaniei, ca urmare a faptului ca la Aparare au fost schimbati trei ministri, afirmand ca "murim de dragul externului" si uitam ca suntem "romani, nu slugi". El a precizat ulterior ca partenerii externi sunt interesati doar daca Romania isi respecta angajamentele.

Dragnea a fost intrebat daca schimbarea a trei ministri ai Apararii in ultimul an nu este si o problema de imagine pentru Romania in plan extern, el raspunzand iritat: "Nu stiu, poate o vedeti dumneavoastra (ca pe o problema - n.r.). Pe plan extern, cel mai important pentru partenerii nostri, daca murim, vad, de dragul externului si vad ca asta este preocuparea principala, uitand cateodata ca suntem romani, nu slugi, ne intereseaza si asta, pe plan extern interesul tuturor este sa fim siguri ca Romania isi respecta toate angajamentele", transmite News.ro.

Dragnea a spus ca nu trebuie sa se revina "la perioada comunist", cu un Guvern "care sa stea 10 ani" la putere.

Ulterior, intrebat despre faptul ca Adrian Tutuianu a fost schimbat chiar inainte de a merge in vizita programata in SUA, Dragnea a raspuns: "Cred ca va putea merge si noul ministru. cred ca vi fi primit."



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?