Dragnea dă iar o fugă în Israel, la șefi!

Dragnea dă iar o fugă în Israel, la șefi!

Dragnea dă iar o fugă în Israel, la șefi! Conform informațiilor apărute în presa israeliană, liderul PSD va merge, săptămâna viitoare, în Țara Sfântă. Frate, ne explică și nouă cineva, oficial, care e faza cu iubirea asta dintre șeful principalului partid din România și Israel?

Liviu Dragnea ar urma să ajungă în Israel duminică pentru o întâlnire cu premierul Beniamin Netanyahu, scrie pe Twitter jurnalistul Attila Somfalvi de la Ynet.co.il, unul din cele mai mari siteuri ebraice.

Somfalvi este unul din cei mai cunoscuți seniori corespondenți politici din Israel, scrie  Flux24.ro .

Jurnalistul israelian comentează critic vizita lui Liviu Dragnea: acuzat de corupție, marile manifestații anti corupție din România, iar Netanyahu însuși este sub anchetă în Israel privind fapte de corupție. De altfel comentariile la postarea acestuia sunt critice față de Dragnea, dar și față de premierul israelian. 

Doi oficiali corupți se întâlnesc, este comentariul.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…