Dragnea, de dragul adevărului, le spui și românilor pentru ce generali ai sacrificat, pârlit și ciopârțit tu porcul în 2013, SCLAVULE?

Dragnea, de dragul adevărului, le spui și românilor pentru ce generali ai sacrificat, pârlit și ciopârțit tu porcul în 2013, SCLAVULE?

Da, oameni buni, acest eveniment s-a petrecut în buricul Bucureștiului! Dragnea, de dragul adevărului, le spui și românilor pentru ce generali ai sacrificat, pârlit și ciopârțit tu porcul în 2013, sclavule? Da, oameni buni, așa s-a întâmplat, Dragnea a venit cu porcul „crescut ecologic” la el la fermă, la Salcia, în mijlocul Bucureștiului. Cu doi baloți de paie și cu toate cele necesare ritualului tăierii și pârlirii „ca la țară” unui porc.

Pentru cine a făcut asta? Pentru niște generali. Ei erau spectatorii și degustătorii. Dragnea era sclavul circar. Priceput să facă „un șorici fin”...

Dragnea, dacă tot ești așa de dornic să afli „adevărul” despre alegerile din 2009, de ce nu ne spui, sclavule, cine erau generalii cărora le-ai dat să guste din urechile proaspăt coapte, niște delicatese, așa cum le prezentai?



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”