Dragnea decide totul și din pușcărie! Românii au votat degeaba?

Dragnea decide totul și din pușcărie! Românii au votat degeaba?

Dragnea decide totul și din pușcărie, spun surse de încredere din PSD pentru Comisarul.ro.
Se pare că românii au votat degeaba. Aparentele mutări anti-Dragnea ale marionetei din fruntea Guvernului nu sunt decât o perdea de fum menită să le distragă atenția românilor care au votat masiv împotriva actualei puteri pe 26 mai! Zilnic, Dragnea își transmite ordinele printr-un sistem bine pus la punct înainte de a fi încarcerat. El a lăsat, spun sursele noastre, informații câtorva persoane de încredere prin care menține controlul asupra PSD și Guvernului.
Consultanții evrei au avut zilele trecute o discuție de o oră și jumătate cu Viorica Dancilă în care i-au furnizat o foaie de parcurs, spune o sursă de mare încredere.

Alegerile prezidențiale nu mai sunt o miză pentru PSD

Conform surselor noastre, alegerile prezidențiale nu mai reprezintă o miză pentru PSD. Analiștii israelieni mizează pe lipsa de cooperare a Opoziției și au sugerat ca PSD și ALDE să se concentreze pe păstrarea actualei majorități parlamentare în vederea alegerilor locale și parlamentare din 2020.
Iar planul a început să fie implementat.
Chiar să fi votat românii degeaba în 26 mai?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu