Dragnea despre amânarea anunțului președintelui: E o bătaie de joc

Dragnea despre amânarea anunțului președintelui: E o bătaie de joc

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a calificat amânarea anunțului președintelui Iohannis pentru propunerea de premier ca fiind "o bătaie de joc la adresa românilor".

"În primul rând este o bătaie de joc la adresa românilor. Și am mai înțeles că, de fapt, face tot posibilul ca o mare parte din programul nostru de guvernare să nu fie aplicat în așa fel încât românii să nu beneficieze de măsurile așteptate și super-așteptate din programul nostru. (...) Tot pe surse... mi se pare ceva jenant ca un șef de stat să vrea sa dea niște informații fără să și le asume", a declarat Dragnea, joi, la Romania TV.

El a adăugat că nu a dorit să comenteze subiectul și a opinat că, probabil, președintele nu vrea să fie aplicat programul de guvernare pentru a nu crește cota de încredere pentru inițiatorii acestuia.

"Am înțeles că la o televiziune era cineva supărat că de ce nu am ieșit astăzi. Eram cu domnul Tăriceanu și cu domnul Grindeanu și ne-am tot gândit... Să ieșim să comentăm, ce? O tăcere? E o situație penibilă — sunt 20 de zile de la alegeri și nu avem guvern", a spus președintele PSD.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…