Dragnea despre candidatura PSD la prezidențiale: Nu e bine să folosim postul de primar general ca o trambulină personală

Dragnea despre candidatura PSD la prezidențiale: Nu e bine să folosim postul de primar general ca o trambulină personală

Președintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că nu este bine ca postul de primar general al Capitalei să fie folosit ca o 'trambulină personală' în ceea ce privește o viitoare candidatură la prezidențiale.

"Este mult prea devreme să discutăm asta, dar ceea ce am discutat eu cu doamna Firea, atunci când împreună am hotărât această candidatură (n.r. la Primăria Generală a Capitalei), nu cred că ne-ar da această posibilitate, pentru că respectăm foarte mult bucureștenii și nu cred că e bine să folosim postul de primar general ca o trambulină personală pentru cineva. Dar, repet, mai este mult până atunci", a declarat Dragnea, duminică, la Antena 3, întrebat dacă Gabriela Firea, primar general al Capitalei, va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Pe de altă parte, el a dezmințit informațiile apărute în presă, potrivit cărora ALDE ar fi 'principalul său dușman', subliniind că partidul pe care îl conduce speră să facă o majoritate alături de această formațiune după alegerile parlamentare.

"Vreau să infirm că aș fi spus la Comitetul Executiv că cel mai mare dușman al nostru este ALDE. O prostie mai mare ca asta, n-am putut să aud. Le-am spus colegilor că, dincolo de obiectivul principal care este obținerea unui scor bun la parlamentare, un alt obiectiv este ca ALDE să intre în Parlament și pentru asta suntem dispuși să-i ajutăm cu tot ce putem. Oriunde am avut posiblitatea, am făcut alianțe peste tot în județe, am o relație foarte bună cu domnul Tăriceanu și cu Daniel Constantin și este o formațiune cu care sper și dorim să facem majoritatea după alegerile parlamentare din toamnă", a subliniat liderul PSD.

AGERPRES/(A-autor: Cătălina Matei, editor: Mirela Bărbulescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”