Dragnea, despre informala între Iohannis și Tăriceanu: E bine ca această discuție să fie prezentată public

Dragnea, despre informala între Iohannis și Tăriceanu: E bine ca această discuție să fie prezentată public

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Alexandria, că i se pare "puțin ciudat" faptul că întâlnirea informală dintre președintele Klaus Iohannis și liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a avut loc în ziua consultărilor oficiale.

* Tăriceanu: Am avut o discuție cu președintele Iohannis, dar nu la Cotroceni

Liderul PSD a precizat că a discutat vineri cu președintele ALDE pe marginea acestui subiect.

"Mi-a spus astăzi. Înainte de conferința de presă, am avut din nou o întâlnire cu domnul Tăriceanu și cu domnul Constantin și trebuie să recunosc că am fost surprins. Mi s-a părut puțin ciudat ca, în paralel cu consultările oficiale, să aibă loc și întâlnirile informale. Nu am cerut să îmi spună detalii despre această întâlnire. Ceea ce am înțeles, a rămas consecvent alianței cu PSD-ul, ceea ce era și foarte greu să nu se întâmple. Sunt foarte curios să știu toată discuția și este bine ca această discuție să fie prezentată public", a spus, într-o conferință de presă, la Alexandria, Liviu Dragnea.

Liderul PSD a declarat în același cadru că își menține încrederea în liderul ALDE.

"Am încredere totală pentru că a avut un comportament corect și cu toată această presiune politică, și la vedere, și ascunsă, eu, totuși, sper ca, la un moment dat, și domnul Tăriceanu și domnul Constantin să spună cu cine de la PNL au avut întâlniri. Cu toate aceste presiuni, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin nu au avut nicio clipă nicio ezitare în a rupe această alianță", a mai spus Dragnea.

Potrivit liderului PSD, înainte de a merge la Cotroceni, PSD va avea o discuție cu ALDE "pentru a cădea de acord" asupra propunerii de premier.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Care sunt „șansele” de a fi mobilizat, în funcție de vârsta și pregătirea militară pe care le ai, dacă se sună mobilizarea generală

2 Zvonuri picante și speculații despre infidelitate și criză conjugală la vârful monarhiei britanice

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO „Vladimir Putin va ataca un stat NATO. V-o dau în scris. Nu mâine, nu poimâine, dar se va întâmpla”

5 Voi realizați că povestea asta este adevărată, s-a întâmplat în realitate?