Dragnea despre Iohannis: Are această plăcere de a îmi cere demisia; nu e prima dată

Dragnea despre Iohannis: Are această plăcere de a îmi cere demisia; nu e prima dată

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat joi că președintele Klaus Iohannis "are această plăcere" de a-i cere demisia și a afirmat că nu este prima dată când se întâmplă asta.

"Nu e prima dată. Are această plăcere. Mai pune câte o parte din sistem pe mine, iar îmi cere demisia, așa se lucrează. Lucrează foarte bine coordonat. Am văzut că se pare că e o colaborare bună cu noua alianță politică PNL-DNA, pe care am văzut-o la șueta politică de acum câteva zile", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului întrebat ce îi răspunde lui Iohannis care i-a cerut din nou demisia.

La întrebarea cum crede că se vede România în exterior cu al treilea om în stat condamnat și cu trei dosare penale, Dragnea a răspuns: "Eu am văzut cum se vede România și din afară, dar și dintr-o mare parte a românilor și vedem în fiecare zi dezvăluiri despre abuzuri făcute de acest sistem. Cam așa se vede".

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seară , la Ploiești, că "este clar" că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /