Dragnea despre numirea lui Dumitru: Mi-a zis cineva că motivul ar fi vechea poveste cu plagiatul lui Ponta

Dragnea despre numirea lui Dumitru: Mi-a zis cineva că motivul ar fi vechea poveste cu plagiatul lui Ponta

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că "cineva i-ar fi zis" că numirea în funcția de ministru al Educației a rectorului Mircea Dumitru ar avea legătură "cu vechea poveste, care nu se mai termină, a plagiatului lui Victor Ponta" și a adăugat că, dacă ar fi așa, "este foarte rău".

"Mi-a zis cineva aseară — poate să fie doar un zvon sau o părere sau evaluare greșită — că motivul pentru care a fost schimbat dl Curaj și a fost pus noul ministru ar fi iar vechea poveste care nu se mai termină cu plagiatul lui Victor Ponta. Dacă e așa, ar fi foarte rău, pentru că înseamnă că într-adevăr Victor a avut dreptate și principala problemă a României pe care a identificat-o acest Guvern este acest subiect", a spus Dragnea, la finalul BPN al PSD.

Potrivit acestuia, subiectul este unul foarte important, "dar tinde să devină o obsesie".

"Cred totuși că ceea ce a făcut Victor Ponta ca prim-ministru nu poate fi anulat sau șters sau acoperit de aceste încercări care, după părerea mea, nu au nicio legătură cu dorința de a se afla adevărul", a adăugat Dragnea.

În opinia acestuia, în final, "după ce se va termina acest scandal", părerile vor fi împărțite. "Sunt mulți oameni, printre care și eu, care cred că Victor nu a plagiat, având în vedere prima decizie, și alții care or să spună că a plagiat", a arătat Dragnea.

AGERPRES/(A — autor: Cătălina Matei, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Simona Aruștei)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro