Dragnea, despre pensionările din armată: Înseamnă că se lasă manipulați

Dragnea, despre pensionările din armată: Înseamnă că se lasă manipulați

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți, în legătură cu pensionările din sistemul de apărare pentru a beneficia de legea în vigoare, că cei care fac aceasta se lasă manipulați sau nu-i mai interesează onoarea militară, menționând că pensiile nu vor scădea, dar nu vor fi mai mari decât salariul.

"Înseamnă că se lasă manipulați sau nu-i mai interesează onoarea militară. Deci pensiile nu vor fi tăiate. S-au convenit ieri, la coaliție, câteva principii importante. Deci pensiile nu scad, în schimb nu se mai indexează decât cu rata inflației. Sunt niște anomalii, trebuie să recunoaștem. Cei care lucrează în Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SIE, STS sunt oameni care apără această țară, care au foarte multe constrângeri, interdicții și care trebuie să aibă foarte multe venituri bune, dar nu cred că mai este vreo țară în lume unde pensia este mai mare decât salariile. Cu toate acestea, noi am spus nu se taie", a afirmat Dragnea, la Antena 3.

El a spus că nu vede motivul pentru care aceștia vor să iasă acum la pensie.

"De ce să iasă acum? Înțeleg că există o dorință să aibă mai mulți bani, dar pensia nu trebuie să fie mai mare decât salariul. Deci nu va fi un dezastru, nu va fi o hemoragie. Pe de altă parte, ieși la pensie la 40 de ani?", a spus Dragnea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…