Dragnea despre plângerea lui Orban: Mi-e greu să cred că un procuror poate da curs acelei enormităţi

Dragnea despre plângerea lui Orban: Mi-e greu să cred că un procuror poate da curs acelei enormităţi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că îi e foarte greu să creadă că un procuror poate da curs plângerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă, calificând demersul drept "o enormitate".

"Îmi vine foarte greu să cred că un procuror poate da curs acelei enormităţi, sincer. (...) Adică să fie acuzat de înaltă trădare un prim-ministru care se întâlneşte cu un alt prim-ministru dintr-o ţară cu care avem parteneriat. Adică, mie mi se pare o enormitate şi de aia spun, îmi vine greu să cred că se va întâmpla aşa ceva. Nu pot să spun: sigur nu se va întâmpla, Dumnezeu e mare şi în România s-au întâmplat foarte multe lucruri, dar îmi este foarte greu să cred ", a declarat Dragnea, duminică seară, la România TV întrebat dacă îi este teamă că PSD va pierde guvernarea din cauza plângerii depuse de Orban împotriva Vioricăi Dăncilă.

Preşedintele PSD a adăugat că premierul nu este speriat de acest dosar.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, anunţa, pe 17 mai,, că a depus, în "calitate de cetăţean al României", o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, privind anumite fapte săvârşite de prim-ministrul Viorica Dăncilă şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Orban a precizat că aceste fapte sunt legate de "pregătirea, adoptarea, aducerea la cunoştinţa opiniei publice" şi tot ce s-a întâmplat după adoptarea de către Guvern a memorandumului privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...