Dragnea despre presupuse afaceri în afara țării: N-am avut și nu am nicio afacere în Brazilia

Dragnea despre presupuse afaceri în afara țării: N-am avut și nu am nicio afacere în Brazilia

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a afirmat marți că nu a avut și nu are nicio afacere în Brazilia sau în altă țară.

 

"N-am avut și nu am nicio afacere în Brazilia, n-am avut și nu am nicio afacere în nicio altă țară. Tot ceea ce am avut și am este trecut, de cred că 20 de ani, în toate declarațiile mele de avere", a precizat Liviu Dragnea, la Înalta Curte de Casație și Justiție.

El a adăugat, cu privire la suma de 4,9 milioane de lei obținută din vânzarea de imobile, că nu a fost nimic ascuns, fiind proprietăți acumulate în perioada '90-2007.

"A mai fost o întrebare despre 4,9 milioane de lei obținute din vânzarea unor imobile. Sunt vândute prin acte notariale, sunt trecute în toate declarațiile mele de avere, nu a fost nimic făcut ascuns, sunt niște imobile vândute pentru care am încasat banii respectivi. Sunt proprietăți pe care le-am acumulat în toată perioada din '90 până în 2007 când am început această vânzare", a spus Liviu Dragnea, adăugând că o parte din bani i-a folosit pentru construcția casei din Alexandria, iar o altă parte i-a utilizat în alte scopuri.

Întrebat dacă se așteaptă ca DNA să se autosesizeze în urma afirmației sale cu privire la milionul de euro pe care l-ar fi cheltuit pe cocotieri, Liviu Dragnea a răspuns: "Eu nu am cheltuit niciun milion pe cocotieri. Dacă se fac dosare penale pe glume intrăm într-o nouă etapă în România".

AGERPRES/(A — autor: Mihai Stoica, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...