Dragnea: Există șanse să semnăm un protocol de colaborare cu ALDE pentru alegerile locale

Dragnea: Există șanse să semnăm un protocol de colaborare cu ALDE pentru alegerile locale

Partidul Social Democrat este interesat să parafeze un protocol cu ALDE, existând șanse ca acesta să fie semnat în perioada următoare, a declarat joi președintele social-democraților, Liviu Dragnea. "Am avut o discuție cu colegii de la ALDE săptămâna trecută. În acest sens am și adoptat în Comitetul Executiv o hotărâre. Urmează ca în aceste zile să ne vedem și tocmai în contextul funcționării acestei majorități parlamentare care funcționează de mai mulți ani — PSD-UNPR și ALDE. Cred că în perioada următoare sunt șanse să semnăm un protocol de colaborare cu ALDE", a afirmat Dragnea, după semnarea protocolului de colaborare PSD — UNPR.

Întrebat dacă protocolul PSD — ALDE va viza și alegerile parlamentare, Dragnea a subliniat că acesta se va axa pe alegerile locale.

"Atâta timp cât nu am avut o discuție finală în ceea ce privește semnarea unui protocol, nu mă pronunț. Mă interesează foarte mult să semnăm un protocol cu ALDE pentru alegerile locale", a spus președintele PSD.

El a menționat că în actuala legislatură PSD, UNPR și ALDE vor funcționa într-o colaborare parlamentară foarte bună până la sfârșitul acestui mandat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...