Dragnea, glumă de COCALAR pe Facebook! Țărănoiule, asta e ca aia a ȚIITOAREI tale, de la cutremur!

Dragnea, glumă de COCALAR pe Facebook! Țărănoiule, asta e ca aia a ȚIITOAREI tale, de la cutremur!

Țărănoiul Penal de la Teleorman a făcut o glumă sinistră, de cocalar, pe Facebook! Mare lucru dacă n-o fi ideea țiitoarei lui. Care, la ultimul cutremur mai semnificativ a scris repede, ca proasta, pe Facebook că s-a cutremurat pământul... de prostia neamțului! Vai de mama voastră de țărani ajunși... „împărați”.

"Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii! #rezist # nudorm", scrie pe fotografia postata de Țărănoi.

Țiitoarea Irina-Alexandra Tănase, care crede că este foarte „inteligentă”, a scris anul trecut, pe 27 decembrie, după cutremur, pe contul de Facebook: „Se cutremură România de prostia neamțului”. Postarea a fost surprinsă la timp de Silviu Iliuță și postată pe Cronicipebune.ro.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Cineva și-a uitat chiloții”

4 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

5 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…